Oto Cam Filmi Yaptıracağım
-
Selamlar Müritcanlar,
Megane 3 aracım var. 4 kapı camına ve bagaj kapağı camına cam filmi yaptıracağım.
İstanbul İkitelli deyim.
Birkaç yere sordum 300 tl gibi fiyatlar verdiler. Çok geldi bana. Döşeme filan sökülmeyecek. Cam üzerinden yapılacak.
Var mı bu işleri yapan mürit, yada tanıdığı olan? Bir çözse şu meseleyi
-
ben uğurlu oto camda yaptırdım geçen sene uv filtreli
bizim çözüm ortaklarından olduğundan muazzam fiyata yaptılardı :D
-
bahçelievler de komple oto cam filmi yapılan bir cadde var şirinevlerde metro istasyonuna yakın.
70 tlden başlıyor 250 tlye kadar var.
EDIT: Şirinevler Mh. Karaoğlanloğlu Cd. haritadan baktım bu cadde komple cam filmci :)
manglerman tarafından 12/Nis/19 17:16 tarihinde düzenlenmiştir -
İstanbulda en kaliteli film kullanan tanzer cam film maslakta hocam bir görüş tanımam etmem ama llumarın yetkili bayisi ve orjinal ürün kullnıyor. 100 TL ucuza yapılan filmler morarıyor bu Llumar 10 yıl garantili.
Benm aracın arka camları orjinl karartmalı ben ön sürücü ve yolcu için yaptırcam geçen sene 2 cama 200 tl demişlerdi bu sene ne kdardır bilmiyorum
-
manglerman bunu yazdı
Bu arkadasin dedigi caddede butcene uygun yaptirabilirsin en aaz 15 e yakin dukkan var. Mutlaka pazarlik et cunki bu is icin belledikleri ucretin yuzde 75 ini iscilik olusturuyor.
-
Arka camlarda resistans varsa 2-3 sene sonra resistans kopuklukları olabiliyor ve bunu gideremezsen (giderebilmek de oldukça sıkıntılı bir mevzu) yeni cam almak zorunda kalabiliyorsun.
Arka cama ( bagaj tarafı ) yaptırmamanı öneririm resistans olayı için.
Fiyat gayet normal geldi, 1000 tl de derler serbest piyasa :P
-
Fiyat normal bence,
Arka kapılar ve arka cam 3, ön kapılar 2, ön cam 1 yaptırdım. 500liraya.
3m, ziebart, llumar. Bunlardan birini yaptırmanı öneririm.
-
Şirievlerdeki yere bir bakayım ne diyecekler.
-
Sakarya'da Serkan usta var yolun düşer ise. Geçen sene 150 TL ye yaptırdım. Solma çizik vs hiçbir sıkıntı yok. İşçilik de çok başarılı
-
hani yasaktı bu kankalar?
-
DarkFall bunu yazdı
hani yasaktı bu kankalar?
ön cam sıkıntı , gerisini takmıyolar