Oto Yıkamacı Açmak
-
arkadaslar verdıgınız cevaplar ıcın hepınıze tesekkur ederım. Bayıılık alma konusunu arastıracagım. Seyhım ayrıca benzınlıklerdekı yıkamalarda ıc temızlık yok dıye bılıyorum sadece dıs. Mesela ben arabamın ıcerısındekı en ufak tozdan bıle huylanırım haftada en az bır kere ıc dıs yıkatırım arabamı.
-
araba yıkamak günlük giderlerin ve cep harçlığın olur.
Asıl pasta cila boya koruma gibi işlerden para götürürsün.
Halı yıkama dan uzak dur.
Şehir neresi izmirse yardımcı olurum.
-
janni bunu yazdı
Şehir İzmir hocam.
Daha çok Bostanlı tarafından bir yer istiyorum. Semt zengin olunca kalite artar diye düşünüyorum. Tabii ki bununla birlikte alacağım sorumlulukta büyür fakat ben hepsini göze aldım sadece birazcık fikir alışverişine ihtiyacım var.
-
e2 bunu yazdıjanni bunu yazdı
Şehir İzmir hocam.
Daha çok Bostanlı tarafından bir yer istiyorum. Semt zengin olunca kalite artar diye düşünüyorum. Tabii ki bununla birlikte alacağım sorumlulukta büyür fakat ben hepsini göze aldım sadece birazcık fikir alışverişine ihtiyacım var.
Biraz daha paran olsaydı aynı zamanda rent a car işine de gir derdim. Gerçi sıkıntı değil. Bu işi yapacaksan eğer rent a car cıları kapı kapı gezip onlara özel teklifler ve promosyonlar sunarsan oradan büyük bir gelir kapısı elde edebilirsin. Ne de olsa esnaf parasının büyük çoğunluğunu esnaftan kazanır.
-
sıfırdan açıcağına askeri lojmanlardaki oto yıkamaları zamanı gelince ihaleye açıyolar müşterileride her daim hazır araştır derim
-
Hocam kulağa daha hoş geliyor buharlı oto yıkama bi araştır istersen.
Bayilik Kategorisi : Buharlı Oto Yıkama Servisi
Firma İsmi : TEMAK TEMİZLİK MAKİNALARI
Kuruluş Yılı : 1996Bayilik Şartları : Bayilik almak isteyenler işin yapılacağı alanda bir işyeri kiralayacaklar
Bayilik Destekleri :
REKLAM TANITIM GAZETE DERGİ
MAKİNE VE EKİPMANLARBayilik Yatırım Maliyeti ve Ortalama Kar Marjı : 20.000 TL
-
emeklilik hayalim la :\ böyle bi yer açıp bi kaç tane eleman alıp çalıştırıcam offiste takılcam bende :\
-
şu an benimde bir oto yıkama projem söz konusu bana yaklaşık 60bin tl gibi bir bütçe gerekiyor ve ayarlamaya çalışıyorum. Açtıktan çok kısa bir süre sonra ortalama 1 yıl franchising bayii dağıtımınada başlayacağım. dediğim gibi benim oto yıkama fikrim kapsamlı ve niche o yüzden sermayem çok olacak.