Otobüse Binemiyorum ; Yardım :S
-
ya arkadaşlar şimdi CEBİT zamanıda yaklaştı,malum çok atraksyon yaşiicaz semt semt sokak sokak ama ne yazıkki ben otobüse binemiyorum araç tutması denen illet başımda bela Aq ne yapabilirim bi bilgisi olan var mı ?
-
hoca ozaman sen şimdiden yurumeye basla anca gelirsin cebite
-
katılıyorum abi sen ufaktan yürümeye başla bencede : )
-
olm sana uyku hapı vercem yolda uyursun ben cebite gelince su dökerim kafana uyanırsın :P
-
sefaköyde oturuyom : )birazdan yola çıkarım o zaman sırt çantası , kask. güneş gözlüğü göte yapışan kısa şort vs. : )
-
Gözünün önünde sürekli sallanan bi ekran falan bişi olsun ya da kulağının içi full dolu olsun :)
-
brainiac bu haftaki bölümde test etti bunu mide tutması otobüsdeki sadece yolcuıları etkiler şoförü etkilemez yani yolu görebileceğin ve otobüsün hareketlerinin beyninie anlamsız gelmeyeceği biyere gidersen miden bulanmaz en ön mesela şoför mahali yanı
-
bulantı kesicilerdemi işe yaramıo bea :s
-
bendede bu problem var yolu izleyeceksin izleyecek bi yere otur yada asla pencereden dışarı yana saga sola bakma bide cam kenarında rüzgarın vuracagı bir yere otur
-
sefaköyden 15 dakka zaten yol. bende cennetteyim amk. benimkide 10-15 dk sürer
-
haci bi ilaç var adını bakar yazarım deniz araba fln tutmasına süper etikil seyahatten önce alıon bnm teyze kıznda vardı adını yrn yazarım şimdi ararsam enişte halleder gece vakti
Toplam Hit: 2946 Toplam Mesaj: 22