Otobüste İnsanlar Neden Arkaya İlerlemek İstemezler?
-
müridler konunun başlığında olduğu gibi "Otobüste insanlar neden arkaya ilerlemek istemezler?"
birtürlü anlam veremiyorum; arkası bomboş ama hiçkimse ilerlemiyor. acaba arkanın kötü yanları falan varda benim mi haberim yok? nedir insanlardaki bu önde olma sevdası?
-
ya belki tekerleğe yaklaştıkları içindir daha cok sarsılırlar falan ..:|
-
Genelde orta kapı'da dikilirler...Arka tarafa ilerlerken orta'da sıkışıp kalıp ineceği durağı kaçırma korkusu var insanların içinde :D Bence tabi :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
Genelde orta kapı'da dikilirler...Arka tarafa ilerlerken orta'da sıkışıp kalıp ineceği durağı kaçırma korkusu var insanların içinde :D Bence tabi :D
-----------------------------bence sıkıstırılma korkusu var
-
rektaltuse bunu yazdı:
bazı kazmalar önlerde veya ortada bir hatun kesiyordur, bazı teyzeler de ayakta bekledikleri yeri oturuyormuş gibi benimsemiştir, fordçu vardır ve bunun gibi bir sürü şey. ayrıca bazıları şöyle de düşünebilir: "ulan madem yürüyecektim niye para verdim amk :))"
-----------------------------otobüsde neeyy arkaya gidecem len ondan sona iyce sıkış tepiş olayım yok ona bi yerim yok buna bi yerim deysin on dan sona adım tacizciye çıksın yok öle yağma benim oturanlardan neyim eksik amk ben de para veriyom ben de rahat gidecem ayrıca arka tarafta hep bayanlar oluyo benim elin karısıyla bacısıyla akraba olmak gibi bi niyetim yok almasınlar ayakta yolcu 10 dakkada geçcene iş saatlerinde (sabah gidiş- akşam dönüş) 5 dakkada geçirebilirler pek hala ben anlamaz..
-
O arkaya ilerlemeyenlerin ta amk. ben. Birkaç kez kavga ediyordum milletle az kalsın. Onların yüzünden işe geç kaldığım bile oldu. Bir gün kız arkaşımla otobüse binecektik acelemiz var arka boş ilerlemedi ibneler binemedik. Sakın ilerlemeyin arkası başka yere gidiyor diye bağırdım. Kız bana diyor ne yapıyorsun bütün otobüs sana dalacak şimdi. Dalmayanın amk. dedim. 1.4 TL akbil basıp otobüsü satın aldıklarını sanıyorlar. İstediğiniz yerde gitmek istiyorsanız taksiye binin rahat rahat gidin.Ben millet dışarıda kalmasın diye ilerleyebildiğim yere kadar gidiyorum milletin s.kinde değil dışarıda kalanlar.
-
Bence de otöbüse binen kişi arkayda degilde arka kapıdan bindiyse öne gelmek istemez çönkü otöbüs işte fazla kalmayacagı kesin ondan.Bunun için otübüse
binen kişi bindigi yerde kalır.
-
inemeyeceği korkusu ve tutunacak yer az olduğu için:)
-
Belki otobüsün arka tarafıyla ön tarafı aynı yere gitmiyordur.
-
Asi bunu yazdı:
-----------------------------ya sorun bende de mi anlayamadım yoksa ortada bi espri mi yok??
-
öküzün önde gideni diye bi söz vardı bunla bi alakası varmı acaba, yok o başka bişeydi
şöför istedi diye gitmek istemeyenler olabilir.emir vaki durumları yani