Otobustegordum.Com
-
Ben bi defa yaptim onu hacilar.Otobuste hatun bakiyor ama oyle boyle degil.Hafif gulumsuyor falan , cokta tatli :) ..Neyse dedim indim durakta tesadufen o da ayni durakta indi.Hemen gittim yanina , "merhaba" dedim kiz kipkirmizioldu hizli hizli uzaklasti sonra yanimdan :) Yok eline yuzune bakilmayacak bir tipte degilim :)
-
hoca bızde gorsek su yuzunu :D valla kacmıcam söz
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Ben bi defa yaptim onu hacilar.Otobuste hatun bakiyor ama oyle boyle degil.Hafif gulumsuyor falan , cokta tatli :) ..Neyse dedim indim durakta tesadufen o da ayni durakta indi.Hemen gittim yanina , "merhaba" dedim kiz kipkirmizioldu hizli hizli uzaklasti sonra yanimdan :) Yok eline yuzune bakilmayacak bir tipte degilim :)
ulu orta yerde denir mi öyle şeyler ?
-
ComputerWolf ben olsam kabul ederdim kız haltetmiş...
-
bakakaldim.com
gün içinde bakakaldınız olayları yazın eğer o sırada başkalarıda aynı olaya bakakaldıysa birbirinizi bulur bundan sonra olaylara beraber bakakalırsınız..
-
Bende yazıyı otobüstegötürdüm diye okudum,
-
media_center bunu yazdı:
hamamdagördüm.com :F
hamam karışık bi hamam deilse senden şüpe ederim uzak dururum ben :S nası ya :S hamamda ne gördün? :S -
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------ulu orta yerde denir mi öyle şeyler ?
-----------------------------mecbur dicen hocam gel kahve içelim desen gelir mi sanıyosun yada hiç bişey demeden eve de ataman :| :) fırsatı yakaladın mı yapıştırcan merhabayı yoksa bi halt olmuyo :|
-
ahahahahaha ulan yurdum insanı aklına gelenlere bak ya :D yarıldım hacı yarıldım ulan ne büyük bi hizmet tamda bugun görmüştüm :| üyelerin isimlere bak ya :D
-
adamlar resmen kastirmis ortaya ilginc bir proje cikartmis,
helal valla....