folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otomatik Kumandalama

Otomatik Kumandalama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty61
    musty61's avatar
    Erkek
    ya su turde tek start butonuyla  motoru calıstırcan durdurcan mesela trafık ısıkları yapcan felan zaman rolelı felan bole varmı kaynak olmaybılırde elıne egcerse dıye dedım kardes sagolasın genede

Güzel değil batmakla gaib olan bir mahbub Çünkü zevale mahkum hakiki güzel olamaz Aşkı ebedi icin yaratılan ve ayine-i samed olan kalb ile sevilemez ve sevilmemeli...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    trafik ışığını yapabilirsin   555 entegresi ile çok basit bir devresi var.

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam zaten hiçkimse sana direk devreyi vermez. O verdiğim linkte çalışma mantıklarını anlarsan kendin rahatlıkla kimseye ihtiyac duymadan yaparsın..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kontrolkalemi.com sitesinde döküman vs herşeyi bulabilirsin. plc dersinden o siteye bakarak öğrendim ve geçmiştim.

otomatik kumanda mantığını kavramak zordur. öğrenincede oturur.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    bu otomatik kumandalama otomasyon veya endüstriyel elektronik bölümlerinde var mı veya hangisinde var ?

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty61
    musty61's avatar
    Erkek
    eet aslında cok basıtte ıste temel devrelerden yola cıkarak dusuncende genede ne kadar cok pratık yapar yada gorursen daha ıyı ve erken oturur..

Güzel değil batmakla gaib olan bir mahbub Çünkü zevale mahkum hakiki güzel olamaz Aşkı ebedi icin yaratılan ve ayine-i samed olan kalb ile sevilemez ve sevilmemeli...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu otomatik kumandalama otomasyon veya endüstriyel elektronik bölümlerinde var mı veya hangisinde var ?
    -----------------------------

En ağırlıklı şekilde bildiğim kadarıyla şuan Lisede eski adıyla Otomatik Kumanda yeni adıyla Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alanı otomasyon sistemleri dalı adı altında ve Mekatronikte ağırlıklı şekilde Elektronik, Temel Elektrik, Dijital Elektronik, PLC , Motor Sürücüsü ve Robotik Dersleri ve Mikroişlemci, hidrolik, pnömatik dersleri görülüyor.

End. Elektronikte falan ağırlıklı gösteriliyor mu bilmiyorum

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty61
    musty61's avatar
    Erkek

ama zevklı konu farklı devreler dusunup kontaktorlerle motoru calıstırıp durdurmak felan hos seyler ama basıt bırazda genede cok ıyı kavramak ıstıyorum bu konuyu

Toplam Hit: 1789 Toplam Mesaj: 19