Otomatik Mail Açma Yöntemi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Arkadaslar bir oyun oynuyorum ve oyunda Türkiye bölümü işgal altında ve para felanda kalmadı bende ıp gizlerek multi hesap açıyom paralarını alıyom felanda email açmak sorun oluyor gmail telefon iştiyor msn de bir gariplik oluyor bende böle sırasıyla örneğin atakan211 atakan212 tarzında üyeliklerle mail acacak birşey arıyorum . Captha ben doldurum sorun değil 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

hocam hostingin varsa kayıt olurken hangi maili verirsen ver eğer o hostta o mail yoksa ana hesaptan girince görürsün gelen maili o şekil yapmayı dene

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    bi browserde vardı galiba o ama her seferinde sadece misal ahmet21i 22 yaparsın hiç yoktan iyi MiqRoP tarafından 05/Ağu/12 04:43 tarihinde düzenlenmiştir

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    ucenmi bunu yazdı

hocam hostingin varsa kayıt olurken hangi maili verirsen ver eğer o hostta o mail yoksa ana hesaptan girince görürsün gelen maili o şekil yapmayı dene

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    bi browserde vardı galiba o

Neydi işmi hocam hatırlıyormusunuz :) Bu arada bi ara bende MiqRoP adını kullanıyordum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

suan oyunda problem var ilk iş bunu denemek olacak :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

gmailin ozelligi var.

mesala gmail adresin ali@gmail.com ali+1@gmail.com ali+asdf@gmail.com olarak gonderdigin butun emailler ali@gmail.com'a gider

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    badass bunu yazdı

gmailin ozelligi var.

mesala gmail adresin ali@gmail.com ali+1@gmail.com ali+asdf@gmail.com olarak gonderdigin butun emailler ali@gmail.com'a gider

aynı şekilde a.li@gmail.com al.i@gmail.com gibide oluyor...

İmza...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    atakan21 bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı
    bi browserde vardı galiba o

Neydi işmi hocam hatırlıyormusunuz :) Bu arada bi ara bende MiqRoP adını kullanıyordum :)

Tbtde değildi sanırsam hiç görmedim çünkü. Hocam operanın veya choromenin olabilir otomatik form doldurma gibi bi dalgaydi şimdi telefondan giriyorum onun için bakamıyorum

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

yopmail.com var.
    asdads@yopmail.com yaz mail adresine, sonra gir yopmail.com'a login kısmına asdads yaz zaten direkt açılcak mail. Kayıt falan hiçbişi gerekmiyo ((:

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 4448 Toplam Mesaj: 14