Otomatik Olarak Facebook Tavsiye Et
-
dün gece yoğun istek üzerine yazdım bir kod.jquery'e fln gerek yok.
ie6,ie7,opera,firefox,chrome destekli :) hepsinde çalışıyor.
fakat butona tıkladından sonra o div nasıl display:none olcak bi türlü çıkamadım işin içinden.
-
canafar hocam dediklerini blogger da nasıl yaparım diye düşünüyorum işin içinden çıkamadım.Bloggerda şunu bir şeyetsek diyom (:
-
blogger kolay :)
-
editbütürüegreger
-
olmuyor yapan varmı o kodlarla sanırım kodlarda yanlışlık var
-
Dünyanın En Küçük Facebook Auto-Like Scripti
Taze taze yayınladım yazıyı. Afiyet olsun: Facebook Auto-Like Script | Murat Çeşmecioğlu -
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------
Taze taze yayınladım yazıyı. Afiyet olsun: Facebook Auto-Like Script | Murat Çeşmecioğlu
-----------------------------Hocam blogger kodlarında bunu nereye koyacağız?
-
coLin bunu yazdı:
Taze taze yayınladım yazıyı. Afiyet olsun: Facebook Auto-Like Script | Murat Çeşmecioğlu
-----------------------------Hocam blogger kodlarında bunu nereye koyacağız?
-----------------------------bizde kodu editledik ama manuel olarak beğen çıkıo sayfada sadece onu gizlemeyi çözemedik ,)
-
fakat butona tıkladından sonra o div nasıl display:none olcak bi türlü çıkamadım işin içinden.
keşke konu gizli olsa sen de yazdığın kodları yaz bi de iframe üzerinde eventlar calısmıyo clik cart curt ondan display none yapamazsız timer ayarla bi tane z-index ayarla siteye yaptım güzel de oldu heee edit: o site de ki adamda timer koymuş 7 sn de kayboluyo -
canafar bunu yazdı:
keşke konu gizli olsa sen de yazdığın kodları yaz bi de iframe üzerinde eventlar calısmıyo clik cart curt ondan display none yapamazsız timer ayarla bi tane z-index ayarla siteye yaptım güzel de oldu heee edit: o site de ki adamda timer koymuş 7 sn de kayboluyo
sitedeki adam benim zaten :D :D :D