Otomatik Tabanca... (Deli Bişey)
-
http://www.youtube.com/watch?v=qiQlToZ88rE
arkadaşlar yutupta gezerken rastladım otomatik tabanca... 14 mermiydi saydırıyor anında şaştım kaldım
manyak bişey...
-
süper bişey yaa bi tane almak lasım :D sağoalsınn
-
vay amk ya benim neden haberim olmuyor(( ..
tam otomatik tabanca sadece dünyada belli bir kaç markanın bazı modellerinde var. taurus ,desert eagle gibi
sonunda bizimkilerde yapmış yani bravo adamlara. zigana tabancalar bir abd eyaletinde ihale aldılar. Cold ,smith wetson gibi markaları ezerek .
Biz yaparız abi yaparız helal olsun. ama satışı yasalara göe yasak bu tip silahların
-
zigana senden saklıyorlar çıktğnı=) senle o silahın yanyana gelmesi ii değil çünkü:D:D
-
fiyatlari ne aralikta bunlarin.?
-
bunlar birçok modeli var ama kaçak olarak piyasaya girerse öyle satılır.yoksa ruhsatlı olarak paraylada alamazsın suikast silahından dolayı ağır cezası vardır.
normal tabancanın otomatik ateş etmesi için mekanizmasının çok özel olması gerekiyor. demekki yapabiliyormuşuz.
normal zigana lar özellikle t modelide çok tutuldu çünkü normal tabanca etkili mesafe 50 m dir.bunda 100 (t modeli)metredir .fiyatıda 2500 ytl civarı olması lazım.
-
Bu alet baya pahalıdır...
200 ytl ye kurusıkı MP-5 var :) onuda dönüştürüp kullanabilrsiniz herhalde ama dayanırmı bilemiyorum :)
-
özel kuvvetlerde bu silahı hediye olarak veriyorlar :)
-
uyuz etti lan :|
-
harika silah ya tek kelime mükemmel
-
Dehşettttt!! :|