Otomatik Tabanca... (Deli Bişey)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=qiQlToZ88rE

arkadaşlar yutupta gezerken rastladım otomatik tabanca... 14 mermiydi saydırıyor anında şaştım kaldım

manyak bişey...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flayk
    flayk's avatar
    Erkek
    süper bişey yaa bi tane almak lasım :D   sağoalsınn  

aLLeSz VooR Me LaNd fl@yk De HaNdEn DiE AaN OnZe vLaG KoMeN MoGeN BrEkEn ToeN JiJ WeG WaS HeB Ik HeT BeGrEpEn DaT Ik Me ZelF NieT WaS ZoNdEr JoU MijN GeZiChT iS OuD GeWoRdEn zOaLs WijN En DaN BeLaNgRijK GeWoRdEn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

vay amk ya benim neden haberim olmuyor(( ..

tam otomatik tabanca sadece dünyada belli bir kaç markanın bazı modellerinde var. taurus ,desert eagle gibi

sonunda bizimkilerde yapmış yani bravo adamlara.  zigana tabancalar bir abd eyaletinde ihale aldılar. Cold ,smith wetson  gibi markaları ezerek .

Biz yaparız abi yaparız helal olsun. ama satışı yasalara göe yasak bu tip silahların

Temel adalettir .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    zigana senden saklıyorlar çıktğnı=) senle o silahın yanyana gelmesi ii değil çünkü:D:D

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

fiyatlari ne aralikta bunlarin.?

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bunlar birçok modeli var ama kaçak olarak piyasaya girerse öyle satılır.yoksa ruhsatlı olarak paraylada alamazsın suikast silahından dolayı ağır cezası vardır.

normal tabancanın otomatik ateş etmesi için mekanizmasının çok özel olması gerekiyor. demekki yapabiliyormuşuz.

normal zigana lar özellikle t modelide çok tutuldu çünkü normal tabanca etkili mesafe 50 m dir.bunda 100 (t modeli)metredir .fiyatıda 2500 ytl civarı olması lazım.

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bu alet baya pahalıdır... 

200 ytl ye kurusıkı MP-5 var :) onuda dönüştürüp kullanabilrsiniz herhalde ama dayanırmı bilemiyorum :) 

"Less is More"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek
    özel kuvvetlerde bu silahı hediye olarak veriyorlar :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

uyuz etti lan :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    harika silah ya tek kelime mükemmel

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Dehşettttt!! :|

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 6313 Toplam Mesaj: 18