folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otomatik Vites Araba

Otomatik Vites Araba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

rebelpower,

hocam yaşıyomusun :| 

adam otomatik vites kurbanı oldu abi ya :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

la otomatik vitese alıştınmı diğerlerini sürmek zor geliyor adama.

görevi bitirdikten sonra gel yaz bakalım biyere vurdunmu öğrenelim. yol yardımı istersen djalper'i ara :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

rebelpower,

hocam yaşıyomusun :| 

adam otomatik vites kurbanı oldu abi ya :|

:D burdayım hocam :D yaşıyorum ilk bindiğimde yapışıyodum camada sonradan alıştım :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Bu yaz yengemin otomatik vites arabasını kullanmaya çalışmıştımda, bizim palio dan sonra spor opel astra turbo nun gazına az bişey basınca arabanın camına yapışıvermiştim. Hele o fren! Dokununca abs mi çalışıyor nedir. Ufo gören masum köylü oluyor insan eğer hiç otomatik vites araba kullanmadıysa.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Bu yaz yengemin otomatik vites arabasını kullanmaya çalışmıştımda, bizim palio dan sonra spor opel astra turbo nun gazına az bişey basınca arabanın camına yapışıvermiştim. Hele o fren! Dokununca abs mi çalışıyor nedir. Ufo gören masum köylü oluyor insan eğer hiç otomatik vites araba kullanmadıysa.

valla hocam aynısı oldu :) hahha bide az bişi dokuncan firene biraz hızlı bas çatur çutur sesler geliyo şanzıman düşcek gibi :D piston aşağı iniyodu vala :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

2 yildir otomatik vites kullanan biri olarak ; manuel araba kullanmak ameleliktir!

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

2 yildir otomatik vites kullanan biri olarak ; manuel araba kullanmak ameleliktir!

Aga bana kalırsa manuel araba kullanmak şehir içi TRAFİĞİNDE amelelektir. Ama diğer türlü manuel araba kullanmak zevk verir hocam. Otomatik vites araba biraz akülü araba gibi. Pek heyecan vermiyor. Ama şehir içi TRAFĞİNDE cidden çok faydalı.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

Kesinlikle katılıyorum malesefki şuan hala manuel araç kullanmaktayım :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

Özellikle istanbul trafiğinde ilaç gibi oluyor otomatik vites.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

Aga bana kalırsa manuel araba kullanmak şehir içi TRAFİĞİNDE amelelektir. Ama diğer türlü manuel araba kullanmak zevk verir hocam. Otomatik vites araba biraz akülü araba gibi. Pek heyecan vermiyor. Ama şehir içi TRAFĞİNDE cidden çok faydalı.

yani sen şimdi diyorsun ki porsche tarzı arabalara otomatik ve tiptronic şanzıman boşuna koyuolar zevk vermio? :)))))

Toplam Hit: 3774 Toplam Mesaj: 39