Otomatik Vites Araba
-
rebelpower,
hocam yaşıyomusun :|
adam otomatik vites kurbanı oldu abi ya :|
-
la otomatik vitese alıştınmı diğerlerini sürmek zor geliyor adama.
görevi bitirdikten sonra gel yaz bakalım biyere vurdunmu öğrenelim. yol yardımı istersen djalper'i ara :)
-
Amd-x bunu yazdı
rebelpower,
hocam yaşıyomusun :|
adam otomatik vites kurbanı oldu abi ya :|
:D burdayım hocam :D yaşıyorum ilk bindiğimde yapışıyodum camada sonradan alıştım :D
-
Bu yaz yengemin otomatik vites arabasını kullanmaya çalışmıştımda, bizim palio dan sonra spor opel astra turbo nun gazına az bişey basınca arabanın camına yapışıvermiştim. Hele o fren! Dokununca abs mi çalışıyor nedir. Ufo gören masum köylü oluyor insan eğer hiç otomatik vites araba kullanmadıysa.
-
DrKill bunu yazdı
Bu yaz yengemin otomatik vites arabasını kullanmaya çalışmıştımda, bizim palio dan sonra spor opel astra turbo nun gazına az bişey basınca arabanın camına yapışıvermiştim. Hele o fren! Dokununca abs mi çalışıyor nedir. Ufo gören masum köylü oluyor insan eğer hiç otomatik vites araba kullanmadıysa.
valla hocam aynısı oldu :) hahha bide az bişi dokuncan firene biraz hızlı bas çatur çutur sesler geliyo şanzıman düşcek gibi :D piston aşağı iniyodu vala :D
-
2 yildir otomatik vites kullanan biri olarak ; manuel araba kullanmak ameleliktir!
-
mizahi bunu yazdı
2 yildir otomatik vites kullanan biri olarak ; manuel araba kullanmak ameleliktir!
Aga bana kalırsa manuel araba kullanmak şehir içi TRAFİĞİNDE amelelektir. Ama diğer türlü manuel araba kullanmak zevk verir hocam. Otomatik vites araba biraz akülü araba gibi. Pek heyecan vermiyor. Ama şehir içi TRAFĞİNDE cidden çok faydalı.
-
mizahi bunu yazdı
Kesinlikle katılıyorum malesefki şuan hala manuel araç kullanmaktayım :)
-
mizahi bunu yazdı
Özellikle istanbul trafiğinde ilaç gibi oluyor otomatik vites.
-
DrKill bunu yazdımizahi bunu yazdı
Aga bana kalırsa manuel araba kullanmak şehir içi TRAFİĞİNDE amelelektir. Ama diğer türlü manuel araba kullanmak zevk verir hocam. Otomatik vites araba biraz akülü araba gibi. Pek heyecan vermiyor. Ama şehir içi TRAFĞİNDE cidden çok faydalı.
yani sen şimdi diyorsun ki porsche tarzı arabalara otomatik ve tiptronic şanzıman boşuna koyuolar zevk vermio? :)))))