Otomobil Far Karartma
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------ön fara film çeksene hocam 1 numara falan? aracı basma meselesine gelince de yayları kestir bişey olmaz hatta hiçbişey olmaz sağlıklı değil meselesi saçma yine aynı yay ama kesik olanı hatta daha güvenli araç ere yapıştığı için konforu büyük oranda gider hatta yok olur o bakımdan tavsiye etmem böbrek taşı dökenler kullansın ama acayip derecde savrulmaya engel olacaktır bu durum tebi durmadan yavaşlayacaksın istanbul yollarındaki kasislerden dolayı vs vs... bence spor yay al taktır zevkini alınca çıakrtıp orjinali takarsın
-----------------------------Yay kestirmek ucuz yollu bir yöntem olabilir fakat kesinlike daha fazla yol tutuşu ve güvenlik sağlamıcaktır.
-
yay kestirmenin tehlike yaratacağını 206 arabamla takla attıktan sonra tecrübeye sabitletim zaten :) Kestirmeden ısıtarak basmayı düşünüyorum yada biraz götü kasıp coilover almayı düşünüyorum..
Asıl öncelik şu far karartma çakmak sanayiide eğer işini iyi yapan varsa tanışmak isterim.. Çünkü işin zor yanı benim farlarım plastik. Yani ısıtıcı ile açılacak ısıtıcı ile takılacak ve tahliye deliklerini kapatmayacak şekilde silikonlanacak. Yani epeyi bi zor işlem.
Gündüz farları dediğim xenon değil led şeritler vardır turuncu.. Philips marka süper bişi gözüne ilişen varsa gidip alayım hemen..
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------yay kestirmenin tehlike yaratacağını 206 arabamla takla attıktan sonra tecrübeye sabitletim zaten :) Kestirmeden ısıtarak basmayı düşünüyorum yada biraz götü kasıp coilover almayı düşünüyorum..
Asıl öncelik şu far karartma çakmak sanayiide eğer işini iyi yapan varsa tanışmak isterim.. Çünkü işin zor yanı benim farlarım plastik. Yani ısıtıcı ile açılacak ısıtıcı ile takılacak ve tahliye deliklerini kapatmayacak şekilde silikonlanacak. Yani epeyi bi zor işlem.
Gündüz farları dediğim xenon değil led şeritler vardır turuncu.. Philips marka süper bişi gözüne ilişen varsa gidip alayım hemen..
-----------------------------benim çok yay kestiren arkadaşlarım var hepsinin hiç konforu yok ama yol tutuşuna acayip derecede artısı var.. bilemem ne derece doğrudur ama tavsiyem farı açmayın dışından film çektirin
wsir ha sen farın içini karartmak istiyormuşsun ben de komple rengini karartmak diye anladım onun için farı açacaksın sana tavsiyem,
Çıkmacıya gidiyorsun 1 takım çıkma far alıyorsun onu ısı tabancasıyla açıp gerekli işlemi yaptırıp oto camcılarının kullandığı silikon ile siyah bi silikon onunla silikonluyorsun ve kapatıyorsun farı nasıl açıcam falan dersen de sıcak tabanca ile sadece bi noktayı ısıtıyorsun oraya ince ve esnek keskin bi bıçağı sokuyorsun sonra gideceğin tarafa doğru ısıtıp boçağı ısıttığın tarafa doğru çekiyorsun bıçak olmadan komle kaldırmaya çalışırsan plastik kırılır dikkat et.. fazla kastırma
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------yay kestirmenin tehlike yaratacağını 206 arabamla takla attıktan sonra tecrübeye sabitletim zaten :) Kestirmeden ısıtarak basmayı düşünüyorum yada biraz götü kasıp coilover almayı düşünüyorum..
-----------------------------
Isıtma yöntemini bilmiyorum ama onu da pek önermiyorlar.Gündüz farı dediğin sanırım amerikan park lambası.http://www.xenonmarket.com/main/amerikan_park_lambasi__ledli-193-74-42.html