folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Otomobıl Suıkastleri?

Otomobıl Suıkastleri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    egzoza patlıcan tık :F
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    Amk tam terörist olduk ha site olarak :) ne biçim komplo teorileri üretiyoruz hll bize kardeş ben senin yerinde olsam alırım elime bi bıcak arabayı bastan aşağı çizerim sonra lastikleri patlatırım ben bizim hocanın arabasına böyle bişey yapmayı düşünüyom en azından götüne bir boya parası kacsın.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    benzin deposunun veya motor hidroliğinin olduğu bi yere, ben benzin deposunu tercih ederim. 1 şaşal bul. Ortadan ayır ama sallanınca içindeki 2 madde karışcak şekilde olsun.  şaşalın bi tarafına nitro gliserin koy. Diğer tarafada sodyum nitrat koy. Bunu benzin deposunun kapağı varya onu aç (zorlayarak olmassa) bu şaşalı iyice yerleştir.Araç yolda giderken ani manevra veya hızlanma yaparsan veya sallanırsa nitro gliserinle sodyum nitrat karışık ve o miktardak bile büyük bi patlama çıkartır. ayrietten benzin deposuna çok yakın olduğu için  arabayı kullanan adam ''Şehit-ül muazzam'' olur :)))))

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------
    benzin deposunun veya motor hidroliğinin olduğu bi yere, ben benzin deposunu tercih ederim. 1 şaşal bul. Ortadan ayır ama sallanınca içindeki 2 madde karışcak şekilde olsun. şaşalın bi tarafına nitro gliserin koy. Diğer tarafada sodyum nitrat koy. Bunu benzin deposunun kapağı varya onu aç (zorlayarak olmassa) bu şaşalı iyice yerleştir.Araç yolda giderken ani manevra veya hızlanma yaparsan veya sallanırsa nitro gliserinle sodyum nitrat karışık ve o miktardak bile büyük bi patlama çıkartır. ayrietten benzin deposuna çok yakın olduğu için arabayı kullanan adam ''Şehit-ül muazzam'' olur :)))))
    -----------------------------

tabi nitro gliserini "0" C de karıştırmayı unutma

( ki sen onu zaten bu havada zikseler arabanın yanına kadar götürüp karıştıramazsın 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 6236 Toplam Mesaj: 25