Otomobilde MP3 Oynatma Sorunu...
-
Araç nedir nasıl bşr teybi var,
-
salihgs bunu yazdıalexelebek bunu yazdıBranxian bunu yazdı
Hocam, bizim bir arkadaşın araçta da aynı sıkıntı vardı.
Biz biraz işsizlik yapıp teybi söktük. İnternetten teybin aux girişini bulduk. Güzel bir işçilikle kabloyu gizleyerek aux girişi ile dışarıdan telefonu veya mp3 çaları bağlayıp dinliyor. :p
Bende nihayetinde boyle yapmaya karar verdim. Yok orjinal CD koyacaksin, yok formatiyla ugracaksin, bir suru terane...
hocam cd çaları sökünce arkada öyle bir giriş var mı ki
Genelde oluyor pinli şekilde sadece bağlı olmuyor.
Extradan soket alıp yapmıştık biz.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Citroen c3 hocam...
-
Branxian bunu yazdısalihgs bunu yazdıalexelebek bunu yazdıBranxian bunu yazdı
Hocam, bizim bir arkadaşın araçta da aynı sıkıntı vardı.
Biz biraz işsizlik yapıp teybi söktük. İnternetten teybin aux girişini bulduk. Güzel bir işçilikle kabloyu gizleyerek aux girişi ile dışarıdan telefonu veya mp3 çaları bağlayıp dinliyor. :p
Bende nihayetinde boyle yapmaya karar verdim. Yok orjinal CD koyacaksin, yok formatiyla ugracaksin, bir suru terane...
hocam cd çaları sökünce arkada öyle bir giriş var mı ki
Genelde oluyor pinli şekilde sadece bağlı olmuyor.
Extradan soket alıp yapmıştık biz.
ben bir gidip gösteriyim o zaman oto teypçiye
-
_PesimisT_ bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Citroen c3 hocam...
Üstat az bir para ile aracına uygun böyle bir teyp almanı tavsiye ederim araç kullanım zevkin artar, onlarca ek özellikte eklenmiş olut aracına,
-
hocam c3'ler track çalar sadece mp3 değil.
-
2013 ford fiesta var sony müzik sistemi ve teyip var herşeyi çalıyor meret :D
-
Teybin uzerinde mp3 yaziomu? bide cd olduguna eminmisin dvd ye yzdirio olmayasin dvd ise okumamasi cok normal. Eger hersey soledigim gibiyse muhtemel arac mp3 okumuyor sagda solda telefonlara takilan jak grisi varsa bi ara kablo ile tel mp3 player ne istiosan bagliyabilirsin konsolu bi kontrol et yeni modelse mutlaka vardir.