Otomobilden Anlayan ?
-
Golf'ün 1,6 tdı motorundan alabilirsin.Senin aracın 130 tork sanırım.1.6 tdı golf 250 tork arada dağlar var.Birde uzun yolda kullanıyorsan 7 vites olanından al.Yakıt konusunda sıkıntı yaşamazsın.
-
Hocam bu tarz arabalar zaten benzinlide olsa çok fazla yakmaz,normal dizel büyük bir araçta yaktığını bu araçlar benzinlide aynı yakar. Bana göre Volkswagen Seattan daha iyidir hocam, yine de sana kamış.
-
:) sıfır araba al , Golf ACT DSG benzinli ama 4,7 gibi bir yakıt tüketimi var ( fabrika verisi ) aktif silindir sisttemi var 1,4 araç ve 140 BG düşünülesi.
-
Dostum kuzenin otogalerisi var bende ek gelir olarak ortak araç alır satarım yardımcı olabilecegim bir durum mevcutsa özelden yazabilirsin.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
station wagon Toros var, 5 kişi çok rahat yolculuk edersiniz :)
bkz. imza
inanmayacaksınız ama yaksalık 5 yıl önce çocumda o dediğin aracın arkasına adamın biri saban / pulluk her neyse bağlamış adam tarla sürüyordu :) -
polo kaç lira ediyor mürid. birkaç bayiye sordum polo yok memlekette.
-
hacılar hocalar aracıma 35.000 istiyorum bu fıyatlara satacam ılk arabam bu arac ve alacagım arabada dizel olsun az yaksın ıstıyorum c4 lere baıyorum onlarda az yakar dıyorlar bırde fransız aracı bilmıyorum vallahı :)
-
fiyatı çok dedin haci 2013 model sıfırı bayide 34.200. tek sıkıntı eylülde teslim etmeleri.
-
tek sıkıntı o değildir.
senin sorduğun boş olan paket. arkadaştaki comfprtline. arasında fark var.
hocam, bende 96 model polo var 1.6 benzin-tüplü. şehiriçinde tüple 26 kuruş yakıyor. aenin arabanın benzinle yakacağı en çok 35-40 kuruş olması gerek. fazlamı?
biraderimde 2008 116 bmv var. km de 70 kuruş yakıyo. performans istiyosan yakıta kıyıyosun anlıcağın.
ayrıca, seatı şuan woswos aldı. ibiza=polo, leon=golf. leon istiyosan, 2011 model ve altı fazla yakıyo. motor 2011 modellerde değiştirilip yakıt tasarrufu sağlandı fakat gene golften fazla yakıyo. otomatik araç herzaman manuelden fazla yakar. bunuda unutma.
bildiğim kadarı ile honda civicler gayet az yakıyor. arkadaşımda 2010 model civic var. 150 liralık benzinle 510 km yol yaptı daha geçen hafta. (izmir-kayseri arası) başka bir abimde tüplü 2000 model civic var. söylediğine göre 9 liralık gazla şehiriçi 75 km yol yapıyo.
ben honda taraftarıyım. ama sana şunu söyliyim, bineceksen alman yada japon arabasına bin. marka vermiyorum o nedenle. fiestanın falan eskileri çok çürüktü. o nedenle forddan soğudum. şuan 2011 connect kullanıyorum. kütük gibi araba. 2005 caddy e bindiğimde kendimi taksi kullanıyo gibi hissediyorum. tercih senin.
-
@crime bahsettiğim araç comfortline modeli.
Polo 1.4 85 PS Comfortline 34.200 TL