folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Otomobilden Anlayan ?

Otomobilden Anlayan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kilit11
    kilit11's avatar
    Erkek

Golf'ün 1,6 tdı motorundan alabilirsin.Senin aracın 130 tork sanırım.1.6 tdı golf 250 tork arada dağlar var.Birde uzun yolda kullanıyorsan 7 vites olanından al.Yakıt konusunda sıkıntı yaşamazsın.

21 mayıs 1864
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek

Hocam bu tarz arabalar zaten benzinlide olsa çok fazla yakmaz,normal dizel büyük bir araçta yaktığını bu araçlar benzinlide aynı yakar. Bana göre Volkswagen Seattan daha iyidir hocam, yine de sana kamış.

seSSizadam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

:) sıfır araba al , Golf ACT DSG benzinli  ama  4,7 gibi bir yakıt tüketimi var ( fabrika verisi ) aktif silindir sisttemi var 1,4 araç ve 140 BG düşünülesi.

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Dostum kuzenin otogalerisi var bende ek gelir olarak ortak araç alır satarım yardımcı olabilecegim bir durum mevcutsa  özelden yazabilirsin.

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

station wagon Toros var, 5 kişi çok rahat yolculuk edersiniz :)

bkz. imza

inanmayacaksınız ama yaksalık 5 yıl önce çocumda o dediğin aracın arkasına adamın biri saban / pulluk her neyse bağlamış adam tarla sürüyordu :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

polo kaç lira ediyor mürid. birkaç bayiye sordum polo yok memlekette.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

hacılar hocalar aracıma 35.000 istiyorum bu fıyatlara satacam ılk arabam bu arac ve alacagım arabada dizel olsun az yaksın ıstıyorum c4 lere baıyorum onlarda az yakar dıyorlar bırde fransız aracı bilmıyorum vallahı :)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

fiyatı çok dedin haci 2013 model sıfırı bayide 34.200. tek sıkıntı eylülde teslim etmeleri.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

tek sıkıntı o değildir.

senin sorduğun boş olan paket. arkadaştaki comfprtline. arasında fark var.

hocam, bende 96 model polo var 1.6 benzin-tüplü. şehiriçinde tüple 26 kuruş yakıyor.  aenin arabanın benzinle yakacağı en çok 35-40 kuruş olması gerek. fazlamı?

biraderimde 2008 116 bmv var. km de 70 kuruş yakıyo. performans istiyosan yakıta kıyıyosun anlıcağın.

ayrıca, seatı şuan woswos aldı. ibiza=polo, leon=golf.  leon istiyosan, 2011 model ve altı fazla yakıyo. motor 2011 modellerde değiştirilip yakıt tasarrufu sağlandı fakat gene golften fazla yakıyo. otomatik araç herzaman manuelden fazla yakar. bunuda unutma.

bildiğim kadarı ile honda civicler gayet az yakıyor. arkadaşımda 2010 model civic var. 150 liralık benzinle 510 km yol yaptı daha geçen hafta. (izmir-kayseri arası) başka bir abimde tüplü 2000 model civic var. söylediğine göre 9 liralık gazla şehiriçi 75 km yol yapıyo.

ben honda taraftarıyım. ama sana şunu söyliyim, bineceksen alman yada japon arabasına bin. marka vermiyorum o nedenle. fiestanın falan eskileri çok çürüktü. o nedenle forddan soğudum. şuan 2011 connect kullanıyorum. kütük gibi araba. 2005 caddy e bindiğimde kendimi taksi kullanıyo gibi hissediyorum. tercih senin.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

@crime bahsettiğim araç comfortline modeli.

Polo 1.4 85 PS Comfortline 34.200 TL

http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-polo.aspx

Toplam Hit: 2996 Toplam Mesaj: 22