Otomobille İlgisi Olanlar (Araba Fiyatları Arabalar)
-
hocam motor olarak
1.2 85 beygir mi
yoksa 1.4 80 beygir mi daha iyi
-
toyotadan şaşma derim. babamda opel var astra 94 hala taş gibi hiç bir sorunu yok tabi kendi yaptığım sorunları dışında =) bir iki çızık falan ama bende araştrdım toyota en iyisi bu işlerde. fiyat performansta hiç sorun yaşamazsın kalitedende taviz vermezsin ;)
-
toyotalar çok güzel arabalardır ama birde bunların bakımı var yedek parçası var bunları unutmayın.
Ben tiponun ağır bakımını 100 liraya yaptırdım :) Toyota olsa ne kadar tutardı
(Tiriger kayışı-bilyeleri,Bujiler,filtreler,yağ v.s + işçilik)
-
10 13 arası bişey arıyosan toyota veya nissan primera derim 98 2000 modelleri arası çok güzel araçlar ayrıca adam gibi baktıktan sonra yolda bırakmazlar...
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------toyotalar çok güzel arabalardır ama birde bunların bakımı var yedek parçası var bunları unutmayın.
Ben tiponun ağır bakımını 100 liraya yaptırdım :) Toyota olsa ne kadar tutardı
(Tiriger kayışı-bilyeleri,Bujiler,filtreler,yağ v.s + işçilik)
-----------------------------
Tipoya 100 bin km'de Yaptıracağın Bakımı Toyotaya 200 Binde Yaptırırsın
Ayrıca Sağlamlık Ve Konfor Bakımından Yanından Bile Geçemez Corollanın..
Edit: Motor Olarak Bana Göre 1.4 80 Bg Daha İyidir Daha Uzun Ömürlü Olur Ve Tork Değeride Daha Yüksektir
Ayrıca Çok Basit Modifikasyonlarla 85-90 Bg'e Rahatlıkla Çıkabilirsin... -
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
Tipoya 100 bin km'de Yaptıracağın Bakımı Toyotaya 200 Binde Yaptırırsın
Ayrıca Sağlamlık Ve Konfor Bakımından Yanından Bile Geçemez Corollanın..
-----------------------------Bahsi gecen aracı kullanan biri olarak arkadasa katılıyorum. Özellikle dayanıklılık konusunda corolla cok iyi.
-
model yükseltme derdi olmasa benim aracı satardım sana 91 model seat malaga önden bakınca doğan görünümlü farıyla tamponuyla :) arkadan bakınca brodveyi andırıyo motor olarakta porsche motoru kullanıyo 1.5 100 beygir çok karma bi araç oldu... :|
-
Toyota Corolla çok sağlam arabadır:) Adamlar nasıl yaptıysa artık, hor kullanan arkadaşlarım bile çürütemediler daha. O yüzden kafanda bi model yoksa,düşünmeden alabileceğin bir araba. (Tabi sen anlayanlara göster almadan,ne olur ne olmaz!Arabada sakat bir durum var mı yoksa sağlam mı)
Tipo-Siena-Brava-Albea vs.. alacağına biraz fiyat arttırarak eski kasa Mercedes'e (190e,200e) yada Bmw'ye de binebilirsin.
Vereceğin vergiyi ve servis-yedek parça durumlarını da dikkate alırsan iyi olur.
Gönlünüze göre bir araba bulmanızı temenni ediyorum...
-
10 bin ytl ye siena alacagıma 2000 model renault 19 un alize modelini alırım yaklaşık 5 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz sizede tavsiye ederim bi araştırın bence.