folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Otomobiller De Artık Google Maps Kullanacak

Otomobiller De Artık Google Maps Kullanacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adamlar yapıcak kafaya koymuş mk :)

Google’ın araçlar üzerine çalıştığı sürücüsüz araç projesi malum. Fakat Google’ın otomobillerle çalıştığı tek projesi bu değil. Google, diğer araç üreticileriyle de kendi çözümlerini sunmak için bazı anlaşmalar yapıyor.

Google son olarak Kia Motors Company ve Hyundai ile yaptığı anlaşmaları kendi resmi blog üzerinden duyurdu. Yapılan bu anlaşmaya göre markalar, araç içi bilgilendirme ve yol asistan servislerinde Google Maps ile entegre olacak. Böylece sürücüler Google haritaları aracılığıyla navigasyon sistemini kulanıp, mekan bilgilerine erişebilecek.

Kia’nın Microsoft işbirliği ile geliştirdiği UVO, Hyundai’nin de Blue Link adlı sistemi Google API’leri aracılığıyla Google Maps’ten yararlanacak. Bu yılın ilk çeyreğinde satışa çıkacak olan 2014 model Sorento’larda ilk defa bulunacak yeni özellik, Google’ın da navigasyon ve trafik durumu özelliklerini sürücüye sunacak.

Tesla

Google, bu tarz anlaşmara ağırlık vermeye başlamış gibi gözüküyor çünkü bu anlaşmayı yaptığı farklı araç üreticisi firmalar da bulunuyor. Bunlar arasında Daimler (Mercedes-Benz), Audi  ve Tesla (yukarıdaki görsel bir Tesla Model S’e ait ve o gördüğünüz dokunmatik ekran 17 inç boyutunda) var.

Hayatı kolaylaştıran özellikleri kullanıcılara sunan Google, navigasyon, trafik ve yol durumu gibi özellikleriyle bir araç sürücüsü için vazgeçilmez olabileceğini düşünüyorum. Yeni otomobil alacak kişiler için navigasyon artık olmazsa olmaz bir özellik. Bu özelliğin Google Maps destekli olması da araç satın alma kararını veren kullanıcılar için tercih edilebilir olacaktır.

Kaynak : webrazzi

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hah bi arabayla gittiğimiz yerleri arşivlemediği kalmıştı onuda yaptı Gugıl.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

o kadar büyük dokunmatik panel sürüş esnasında problem çıkarabilir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

o kadar büyük dokunmatik panel sürüş esnasında problem çıkarabilir

Uzun gece yolculuklarında adamın gözünü alır bu be benim cakmaklıktaki ısık gözümü aldı da yoldan bi serit kaydım bunu düsünemiyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Valla onlarıda düşünürler heralde mesala sürücüsüz google maps için kullandıkları araç nasıl :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yandex senden hamle bekliyoruz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

trafik yoğunluğunu türkiyede ölçmüyo gugıl.

o yüzden türkiye için geçerli olmayacak birkaç yıl sanırsam :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MbK bunu yazdı

trafik yoğunluğunu türkiyede ölçmüyo gugıl.

o yüzden türkiye için geçerli olmayacak birkaç yıl sanırsam :-)

merak edip baktım hocam ölçüyo ?

https://maps.google.com/maps?q=taksim&hl=tr&sll=37.0625,-95.677068&sspn=56.856075,135.263672&hq=taksim&t=m&z=12&layer=t

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

iyi bak bence :-) türkiyede ölçmüyo :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MbK bunu yazdı

yaw hocam şimdi baktım ölçüyo :(

sen uydunun altında trafiği işaretliyonmu

Mycity tarafından 04/Ağu/13 12:44 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

yaw hocam şimdi baktım ölçüyo :(

sen uydunun altında trafiği işaretliyonmu

Hocam doğru söylüyo sen iyi bak bence :/

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 1491 Toplam Mesaj: 12