folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Outlast Oyunu Crack Veya Update

Outlast Oyunu Crack Veya Update

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Gerim gerim geriyomus oyun herkes ayni seyi soyluyo.

Hele kameranin bataryasi bittiginde korkudan oyunu kapatan baya insan olmus :D

bakalım bi de biz :D nasılmış birisi indirip yandexe atarsa iyi olur ya :D çözemedim siteleri :D

rapidhacker550 tarafından 25/Oca/14 08:56 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Abi daha düzgün derken sana suyun kaynağını verdik beğenmedin :D

3DM nin kendi hesabından linktir.

Neyse resimli anlatayım idm ile yüksek hızda çekebilirsin:

Siteye üye olmak gerekiyor sanırım ama nereden olacaz değişik bir site çözemedim 

hangi linki indirmem gerek karıştı biraz ortalık :D

Abi ben bu linkleri daft ayarlasın diye yazmıştım laps diye copy/paste yapmış :D

Şimdi ilk olarak

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1685596702&uk=3090215182

bunu indir.

Sonra da update için:

http://pan.baidu.com/s/1EGlVn

bunu indir. Ben kendim oynadım hiçbir sıkıntı çıkmadı. Böyle yaparsan son update yapılmış crackli oyuna sahip olursun.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Abi daha düzgün derken sana suyun kaynağını verdik beğenmedin :D

3DM nin kendi hesabından linktir.

Neyse resimli anlatayım idm ile yüksek hızda çekebilirsin:

Siteye üye olmak gerekiyor sanırım ama nereden olacaz değişik bir site çözemedim 

hangi linki indirmem gerek karıştı biraz ortalık :D

Abi ben bu linkleri daft ayarlasın diye yazmıştım laps diye copy/paste yapmış :D

Şimdi ilk olarak

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1685596702&uk=3090215182

bunu indir.

Sonra da update için:

http://pan.baidu.com/s/1EGlVn

bunu indir. Ben kendim oynadım hiçbir sıkıntı çıkmadı. Böyle yaparsan son update yapılmış crackli oyuna sahip olursun.

hocam portlar kapalı sanıırm siteye girmiyor.bir yere upload edebilir misin ? yandexe filan 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

İndirebilirsem ben de oynayayım bari

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

İndirebilirsem ben de oynayayım bari

hocam limitsizamca ya bak orda var ancak update lazım bi uplasan olur mu ya sen hızlı uplarsın sanırım.yurt dışındasın ya hani :P :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Bi oyun yukliceniz gunlerdir savasiyonuz amk :D 

Gidin steamdan alin fakirligin luzumu yok :F

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

hocam bi dosyayı indirmeyi denesen 19 mb gibi bir rakam bir şey değil yani.onu bir yere upload eder misin ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

hocam bi dosyayı indirmeyi denesen 19 mb gibi bir rakam bir şey değil yani.onu bir yere upload eder misin ?

Hocam simdi isteyim aksama eve gidince bakayim olur mu ?

Siteyi pm ile at.

Edit: olmazsa mobildeyim simdi oyle deneyim, ama zor yani :/

NoToLeRaNcE tarafından 26/Oca/14 16:57 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Hocam simdi isteyim aksama eve gidince bakayim olur mu ?

Siteyi pm ile at.

Edit: olmazsa mobildeyim simdi oyle deneyim, ama zor yani :/

tamamdır pm attım hocam.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

itiraf edeyim 1 haftadır şu su aygırından kaçmaya çalışıyorum. ne zaman beni yakalasa alt f4 :D acaip zıçırtıyo

Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 3810 Toplam Mesaj: 25