Outlook Hakkında (Yardım)
-
Şimdi bilgisayarıma format atacağım ancak outlook daki maillerimin gitmemesi lazım bunları nasıl yedekleyıp sonra sankı hıcbırsey olmamıs gıbı outlook ıcıne atarım?
-
Denetim Masası - Posta - Veri Dosyaları Ordan yoluna bak Nerdeymiş ordan çek Sonra yeniden kur Outlooku aç de o dosyayı göster ;)
Dosyayı olmadı bulamadın ise *.pst diye arat ;)
-
C:\Documents and Settings\KULLANICI_ADIN\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook
normal outlook kullaniyorsan dosyalarin burdaki .pst dosyasinin icindedir
sen ordaki hepsini al
-
express kullanıyorum sorun olmaz heralde
Edit: dedıgınız yere gırdım orada sadece Outlook (verı dosyaları) dıye bır dosya var 5,856 kb lık bır dosya bızım maılde yıgınla resım var okadar kucuk olması zor
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
express kullanıyorum sorun olmaz heralde
-----------------------------olmaz *.pst diye arat bide postadanda bakabilirsni . ;)
-
dedıgınız yere gırdım orada sadece Outlook (verı dosyaları) dıye bır dosya var 5,856 kb lık bır dosya bızım maılde yıgınla resım var okadar kucuk olması zor
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------dedıgınız yere gırdım orada sadece Outlook (verı dosyaları) dıye bır dosya var 5,856 kb lık bır dosya bızım maılde yıgınla resım var okadar kucuk olması zor
-----------------------------*.pst diye arat windowsta ;) http://img360.imageshack.us/my.php?image=20080822092158ca3.jpg
-
express kullaniyorsan
C:\Documents and Settings\_KULLANICI_ADIN_\Application Data\Microsoft\Outlook
olmasi lazim
-
5.8 mb lık bır dosya buldum:) bumudur? :)
bırde bunu daha sonra nasıl ıcıne atacagım :) aynı dosyanın ıcıne atmam yeterlımı?
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------5.8 mb lık bır dosya buldum:) bumudur? :)
bırde bunu daha sonra nasıl ıcıne atacagım :) aynı dosyanın ıcıne atmam yeterlımı?
-----------------------------Dosya - Aç Outlokk veri dosyası ;)
-
benım bunları outlookdan bır sekılde yedekle demem lazımmıydı? :) bu dosya asırı ufak :) outlooku oldum olası sevemedım :)