folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Outlook Kullanmaktaki Mantık Nedir?



Outlook Kullanmaktaki Mantık Nedir?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Şubat/2014
    Homo
    cukurova bunu yazdı

    Bu soruyu soruyarsan hiç kurumsal büyük bir şirkette çalışmamışsın ve outlook gerçek yeteneklerini kullanmamışsın demektir. Kişisel olarak ve ortalama günde 20-30 mail için tabiki fazla olabilir.

    En büyük avantajı exchange server ile çalışması ve bunu sadece mail olarak düşünme. Adres defteri, mail, takvim, dosya paylaşımı, ms team... gibi komple bir ekosistem olarak çalışıyor.

    Günde ortalama gelen mail oranı 1000 üstünde, bunun %90 server ve routerlardan gelen alarm, info mailleri. Bazıları çok önemli, bazıları sadece bilgi amaçlı. Bunlara kural oluşturarak (ki outlook muazzam bir kural kütüphanesi vardır) başa çıkabiliyorum.

    Takım, grup, bireysel toplantılar otomatik olarak takvim kaydedilip sana ajanda oluşturur ve sürekli hatırlatır. Ortak adres defteri kullandığı için şirket için birini aradığın zaman resmi, telefonu, mailine ulaşırsın.

    Şirket içi kurallara göre iç yazışmalar dijital imzalanır, şifrelenir, delil niteliği taşır. istenirse şirket dışına bir adrese forward edemezsin gibi gibi çok fazla özelliği vardır.

    En önemlisi eğer şirket bir domain altında ve AD ile çalışıyorsa zaten zorunludur, başka türlü mail alıp gönderemezsin. Kullanıcı adı ve şifren kullandığın windows OS bind edilmiştir. Mail şifresi felan girmezsin.

    Ben şirket mailini kişisel laptopuma girip beleşten Windows 10 Enterprise edindim tek iyi yanı bu oldu onun dışında günlük 1000 mail almıyorum belkide ondan benim için zahmetli gelmiştir. sadece meraktan sordum cevap veren herkese teşekkürler.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2002
    Erkek

    VB ile makro yapabilmek başlı başına bir şey zaten, programı al ihtiyacına göre baştan yarat. Grafiker olarak çalışırken CorelDraw'da saatler sürecek işleri(repetitive işleri) makroyla tek tıka indirip hayatımı nasıl kolaylaştırdığımı bir ben bilirim keza onda da VB ile makro yazılabiliyordu.


    Metallica Rules
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2007
    Erkek

    ilave olarak win 10 daki posta uygulamasında okundu, teslim edildi bilgisini isteyemiyorsun, outlookda istiyorsun.

    iş hayatı için önemli bir olaydır.

     

     

    streetw1se tarafından 09/May/21 23:30 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3050 Toplam Mesaj: 24
outlook