folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder OYLARINIZI BEKLİYORUMMM....( Beni Yalnız Bırakmazsınız Dimi.)

OYLARINIZI BEKLİYORUMMM....( Beni Yalnız Bırakmazsınız Dimi.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarettamazZ
    BarettamazZ's avatar
    Erkek
    olum bir kız bu merkeze giriyosa yaa rene(rene yenge kızma bana sakın :P ) ninki yaada başka admininkidir bu boyle biline bence eski sevgilisi bizden biri :)

...::: BarettamazZ :::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Evahappy
    Evahappy's avatar
    Dişi
    No_ProbleM bunu yazdı:

eski hee yani birde utanmadan eski diyorsun vay anasını satayım ne şanslı herifler var su sanal alemde beaa.bana bugüne kadar bırak web sayfasını adıma bir mail alan bir kız olmadı :(

eskisi için bunları yapıyorsan artık yenisine flash tabanlı aktiv sayfalar yaparsın (bu arada eski dediğine göre müridler sansımız var ha,yani birimizin flash sayfası olabilir :)

demekki o seni terk etti ki bittikten sonra bile unutamayıp sana bunları yaptırtabiliyo (kenan imirzaliogluna benziyodur kesin)

haa bide 1. olup neyapacan ödül olarak ne veriyorlar (not  ödül:eski sevgililerinizi kazanacaksınız heueheu) 

neyse bu arada 4 arkdasımda sana oy verdi birde ben,etti 5. değerimi bil

:)) kime benzediğini çok merak ediyorsan yada edenler varsa ... sayfamda

arkadaşlar ve ben kösesinde resimlere bakabilir... ( cevap orada)

Tüm dünya için sadece bir kişi olabilirsin, fakat unutma bazıları için sen bir dünyasın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ben formda bayan olduğuna inandığım tek kişi "ladyrene..." diğelerine inanmıyorum :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Evahappy
    Evahappy's avatar
    Dişi
    computerwolf bunu yazd?width=%90>Ben formda bayan oldu�� inand?ek ki?yrene..." di��rine inanm? :)

sen körsün o zaman ne diimm....

Tüm dünya için sadece bir kişi olabilirsin, fakat unutma bazıları için sen bir dünyasın.
Toplam Hit: 5256 Toplam Mesaj: 25