OYLARINIZI BEKLİYORUMMM....( Beni Yalnız Bırakmazsınız Dimi.)
-
olum bir kız bu merkeze giriyosa yaa rene(rene yenge kızma bana sakın :P ) ninki yaada başka admininkidir bu boyle biline bence eski sevgilisi bizden biri :)
-
No_ProbleM bunu yazdı:
eski hee yani birde utanmadan eski diyorsun vay anasını satayım ne şanslı herifler var su sanal alemde beaa.bana bugüne kadar bırak web sayfasını adıma bir mail alan bir kız olmadı :(
eskisi için bunları yapıyorsan artık yenisine flash tabanlı aktiv sayfalar yaparsın (bu arada eski dediğine göre müridler sansımız var ha,yani birimizin flash sayfası olabilir :)
demekki o seni terk etti ki bittikten sonra bile unutamayıp sana bunları yaptırtabiliyo (kenan imirzaliogluna benziyodur kesin)
haa bide 1. olup neyapacan ödül olarak ne veriyorlar (not ödül:eski sevgililerinizi kazanacaksınız heueheu)
neyse bu arada 4 arkdasımda sana oy verdi birde ben,etti 5. değerimi bil
:)) kime benzediğini çok merak ediyorsan yada edenler varsa ... sayfamdaarkadaşlar ve ben kösesinde resimlere bakabilir... ( cevap orada)
-
Ben formda bayan olduğuna inandığım tek kişi "ladyrene..." diğelerine inanmıyorum :)
-
computerwolf bunu yazd?width=%90>Ben formda bayan oldu inand?ek ki?yrene..." dirine inanm? :)
sen körsün o zaman ne diimm....
Toplam Hit: 4883 Toplam Mesaj: 25