Oyuk Dünya (Gelişmiş Irklar Ülkesi)
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
almanca konuşuyolarmış ak :D
Mkultra nedir biliyormusun ? -
ntxsoft bunu yazdı:
Bilader sen alman mısın? Nedir yani bu nazi sevdası. Hepsi palavra ne yapmaya çalışıyorsun anlamış değilim. Eğer dediklerin olsaydı onlar kutuplardan çıkar bi girerdik oralara. Hem güçlüsün hem saklanıcaksın yok böyle bişey.
Alman filan değilim güzel kardeşim Türk'üm almancı değilim Nazist düşünmek=Almancılık veya alman şovenizmi değildir..Nazilerin çalışmaları hoşuma gidiyor çokta ilgimi çekiyor ve saygımı kazanıyor..ayrıca kutuplarda üslenmekte saklanmakla aynı anlamda değildir Führer'in ve Thule'ün idealarını ve geleceğe dair planlarını bilen herkes bilir zaten bunu .. -
ekşi sözlükteki okuduğum dehşet ötesi bi yorum :D
konu$madan kisa kisa:
"sevgili ustun almanya halki ve diger ezik dunya ulkeleri, bilhassa zavalli dostlarimiz fransizlar, hepiniz alman olimpiyatlarina ho$ geldiniz, ama en cok biz ho$geldik, sevgili alman halki....
...$u icinde bulundugunuz stadyumu, feri$tahiniz gelse, bu kadar kisa zamanda ve bu kadar gorkemli in$a edemezsiniz. duyduk ki dumbuk amerikali dostlarimiz hoover barajini in$a ediyorlar, aferin. siz bizim enerji tesislerimizi kopyalayamayacaginiz icin, anca oyle su akar amerikali bakar diye baraj yaparsiniz. bu arada zencilere de hak vermi$ hukuk vermi$siniz, buraya gondermi$siniz. sagolun cok iyi etmi$siniz, zira ss karargahina da a$ci yamagi ve hademe lazimdi, oh iyi oldu....
...$imdi burada siz yari$acaksiniz, ko$acak ter dokeceksiniz, uluslarin dostlugu adina. siz dost olun, biz de sizi adam gibi yonetelim. buraya geldiniz, cunku karde$ karde$ oynamayi ogrenmeniz lazim. kavga etmemeniz lazim. sonrasinda ustun alman irkina sorun yaratmamaniz lazim. yari$malarda alabileceginiz en buyuk odul, gumu$ madalya icin geldiniz. altin madalyayi nah alirsiniz, alt tabaka irklara vermiyoruz zira altin maltin, ananizin altin veya dolar gunu mu sandiniz burayi, sevgili sporcular?...
...sevgili ustun almanlar ve diger alt tabaka dostlarimiz, zencilere geri donmek isterken, $urada gunduz feneri bir arkada$* var, buraya dogru selam edercesine bir $ey salliyor... <heinrich* o ne lan?> kendisine buradan ben de kolumu uzatip sieg heil diyerek selam veriyorum, ve fakat kendisinin kolu benden daha uzun gibi...ne? o kol degil mi?...olsun varsin, sevgili doktorumuz josef* derhal bu konu ile ilgilenecektir, sevgili alman halki ve ezik diger ulkelerden dostlarim... fakat gercekten de bir koluma bakiyorum, bir arkada$a...fesuphanallah..." -
ahuauh iyiymiş :D:D
@Lemuria
Mkultra dedigin şey telepatinin mantıgı falanmı hani kelimelerin zihinde yarattıgı sinyalleri algılayabilen dostlarımız mı onlar :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ekşi sözlükteki okuduğum dehşet ötesi bi yorum :D
konu$madan kisa kisa:
"sevgili ustun almanya halki ve diger ezik dunya ulkeleri, bilhassa zavalli dostlarimiz fransizlar, hepiniz alman olimpiyatlarina ho$ geldiniz, ama en cok biz ho$geldik, sevgili alman halki....
...$u icinde bulundugunuz stadyumu, feri$tahiniz gelse, bu kadar kisa zamanda ve bu kadar gorkemli in$a edemezsiniz. duyduk ki dumbuk amerikali dostlarimiz hoover barajini in$a ediyorlar, aferin. siz bizim enerji tesislerimizi kopyalayamayacaginiz icin, anca oyle su akar amerikali bakar diye baraj yaparsiniz. bu arada zencilere de hak vermi$ hukuk vermi$siniz, buraya gondermi$siniz. sagolun cok iyi etmi$siniz, zira ss karargahina da a$ci yamagi ve hademe lazimdi, oh iyi oldu....
...$imdi burada siz yari$acaksiniz, ko$acak ter dokeceksiniz, uluslarin dostlugu adina. siz dost olun, biz de sizi adam gibi yonetelim. buraya geldiniz, cunku karde$ karde$ oynamayi ogrenmeniz lazim. kavga etmemeniz lazim. sonrasinda ustun alman irkina sorun yaratmamaniz lazim. yari$malarda alabileceginiz en buyuk odul, gumu$ madalya icin geldiniz. altin madalyayi nah alirsiniz, alt tabaka irklara vermiyoruz zira altin maltin, ananizin altin veya dolar gunu mu sandiniz burayi, sevgili sporcular?...
...sevgili ustun almanlar ve diger alt tabaka dostlarimiz, zencilere geri donmek isterken, $urada gunduz feneri bir arkada$* var, buraya dogru selam edercesine bir $ey salliyor... * o ne lan?> kendisine buradan ben de kolumu uzatip sieg heil diyerek selam veriyorum, ve fakat kendisinin kolu benden daha uzun gibi...ne? o kol degil mi?...olsun varsin, sevgili doktorumuz josef* derhal bu konu ile ilgilenecektir, sevgili alman halki ve ezik diger ulkelerden dostlarim... fakat gercekten de bir koluma bakiyorum, bir arkada$a...fesuphanallah..."-----------------------------
abi her zaman soylerim :Dzenci gordun mu kaç :D hele bide karate filan biliosa zenciler fena mokoko yapar:D
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------ahuauh iyiymiş :D:D
@Lemuria
Mkultra dedigin şey telepatinin mantıgı falanmı hani kelimelerin zihinde yarattıgı sinyalleri algılayabilen dostlarımız mı onlar :D
ewet -
kusura bakma şevkini kırmak gibi olmasın da hhaaaasssiiikkktiirrrrr raaaayyyyyynnnnn tamamen düzmece a.k bilim kurgu
-
bir şeye vardır veya yoktur demeden önce evrenin tamamını bilmeniz gerekiyor evreni geçtim kutuplara hanginiz gittide siktir veya yok eşşeğin şeysi diyebiliyorsunuz
amerika diye gözünüzde büyüttüğünüz dallamalar 2. dünya savaşına girdiklerinde daha tank yapmayı yeni öğrenmişlerdi (tıger tankları görünce çıktıkları deliğe girmek istemişler) nasıl olduda 4 yılda ses hızını aşan uçak yapabildiler.
Tamam inanmıyor olabilirsiniz zaten inanılacak gibi şeyler değil ama devlet raporlarında tutanaklarında geçen ciddi konular bunlar arkadaş da ilgilenmiş teşekkür ediyorum emeği için
-
jules verne den alıntı olmasın sakın.google earth açın bakın .nereye gitmiş 300 mil 2 lik göl? bilim kurgu.orda bir bok olmaz. buzdan başka bişey yok.oda küresel ısınmadan eriyip gidiyor işte.
-
Hangi sinemada oynuyor bu film? Yardimci olursaniz sevinirim, gerçekten çok ilgimi çekti...