Oyun Dünyası, Giresunlu ’Yerli’Lerin 16 Milyon Euro’Luk ’Kriz’İni Bekliyor
-
Far Cry bile 3 milyon satmıs bu en az 5 milyon satar..Turkiyede 50 lira ama baska ulkelerde ortalama 100 lira fiyatı var...
anlıyacagın paranın a.. koycaklar hem bu işten kar etmeseler 16 milyon euro yu oyuna yatırmazlar..
-
Bu Uşaklarda Paraya Para Dememeye Başladı Anasını Satayım. FarCry - Crysys - Kriz.
-
işte buuu nede olsa bizim memleket uşağuu :P helal olsun walla farcry oyunuda cok güzeldi ama türkçe değildi.bu oyun türkçeyse türkiyede cok ses yapar.ama o parayı kurtarabilirler mi orası belli değil.ee burası türkiye malum korsan :D :/
-
oyun sitelerinde okudğum kadarıyla türkiyede 1 hafta içinde 3000 adet satmış aral ticaret 3 ayda planladığı satışı 1 haftada yapmış. bizede orjinal almak düşüyor aslında hem giresunlu kardeşlere hemde gelecek nesil oyunların tükçe karşımıza gelmesi için. bunu kaldıracak sisteme belki en erken 3 yıl içinde kavuşurum :D
-
Oyun Türkiyeye, Türkçe versiyon olarak geldi 49 ytl bir çok yerde bulunamaz durumda tükendi orjinali daha orjinal arayanlarda var çünkü millet bu oyunun Türkçesi satarsa, ilerde gelecek oyunlara Türkçe desteğide gelebilir düşüncesinde ki doğru düşünce Cevat Yerli de bunu röportajlarda söyledi üstelik EA karşı çıkmasına rağmen adamlar zarar etmeyi göze alarak Türkçe versiyonun parasını kendi cebinden vermiş.
-
Korsanından Zarar Eden Zaten Yok. Korsana Hayır Daha Fazla Kazanmak İçin Diyorlar.
-
ben alirim kardesim bu oyunu hemde orjinal dvd sini veriim parasini helal olsun devami gelsin yeterki
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------bunlar far cry dan ne kadar kar ettiler ki 16 milyon yuroluk oyun yazıyolar
bide tabi bu parayı kurtarabilceklermi , mağlum nurki nin verdiği özellik herkes de yok
-----------------------------
tahminen 3 ila 5 milyon arasında bi satış yapacaklareğer 5 bin kopya satarlarsa satış fiyatı avrupada minimun 100 dolardır 5m*100=500m dolar :)
Türkiyede şu ana kadar 3000 kopya satılmış 49 ytl den 3000*49=147bin ytl yapıyor. zaten kazanılmayacak bi sektör değil. kazanılmayacak bi sektöre 16 milyon euro'luk bir oyun yapmazlar :)
korkulacak tek şey dediğin gibi korsan, korsan'ında en çok Türkiyede olduğunu düşünürsek hayli hayli kazanacaklarını sanıyorum :)
-
bende aldım oyunu daha doğrusu indirdim netten Korsan FOrewer
oyunu bızımkıler yazmış olabılır ama parasını Emperyalistler kaldıracak bu kadar basit :|
Bu ARada oyun şahane o başka -
ya şimdi anladım sistem gereksinimlerini ama benim pc
p4 2.4 işlemci 1gb ram 256 g-force fx5500 ekran kartı bu çalıştırır mı? çalıştırısa çok kasar mı
yoksa almayayım oyunu yaf:S???