Oyun Hataları İlginizi Çeker Mi?
-
Merhaba müritler. size yeni açtığım sitemi tanıtmak istiyorum internete verdiğim uzun sürenin ardından tekrar dönüş yaptım yeni bi projemi sizlerle paylaşıyorum. ilginizi çekiceğiniz düşünüyorum :)
hosunuza giderse hergün 50 konu düzenli ekleniyor yani devamlı güncel
şu an konsept dışına çıkmamak için wareze girmedim ilerde belki bide bbpress düşünüyorum.
bu site nedir ne değildir derseniz üstteki menülerde gamesbug.net nedir adlı bi menü açtım buradan bakabilirsiniz iyi eğlenceler :)
-
güzel domain hocam, hayırlı olsun...
-
isim vs güzelde o soldaki chat box nedir hocam alllasen :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
isim vs güzelde o soldaki chat box nedir hocam alllasen :D
-----------------------------hocam sorma ya amele işi ancak türkler ilk başlarda gelsin die yaptım bu işler böyle amele türk kullanıcısı işte tbt seviyesinde insanlar olsa koymazdım :D bb press ve bi shoutbox yapıcam ilerde
-
sen chati kaldır işi kral tv seviyesine düşürmeden.Ben bu site tutmaz diyodum ama tutar gibisinden değişti fikrim.İnsan bi video izlerken gözü diğerine kayıyo vs.. farkında olmadan takılıyosun sitede.
-
İngilizce mi olsaydı? diye düşünmedim değil.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
İngilizce mi olsaydı? diye düşünmedim değil.
-----------------------------hocam ingilizce yaptım aynen türkler böyle şeylere pek ilgili deil ama yabancılar çekip çekip koyuyolar youtuba a bugları çok ilgililer böyle şeylere bi iki tane türkçe içerik yazdım öyle yeni açtıgımda hata :/
-
hayırlı olsun hocam bence fikir güzel...
-
saol hocam (: post konusunda sıkıntı yok devamlı güncel. şu aralar jquery çalışıyorum onuda geliştirmek için mesala logo sitede başka sayfalara girilince veya yenilendiğinde değişiyor öyle değişik şeyler yapmaya çalıştım bide şu anda site ölü yani girdiğinizde eğlenebilceğiniz bi ortam yok bbpress forumunu kurunca wp ile entegre daha güzel olcak diye düşünüyorum aslında varda daha düzenelmeye vaktim olmadı
www.gamesbug.net/forum
-
hocam ben bu konularla ilgilyim özellikle dota bugları hep ilgimi çekmiştir :D
-
bende 2 oyun delisiiyim başka oynamam dota ve codmw2multi bak sabit konu yaptım bitane güncel dota bug ı :D