Oyun İcin Bilgisayar
-
oyun bilgisayarı alcam şunu mu alayım
http://www.teknosa.com/urunler/125010638/casper-cdtki-4130a-desktop
yoksa
işlemci:intel core i3 2120 3.3ghz 1155p 3mb (65w) hd2000 vga
anakart:asus p8h61-m le 1155p ddr3 s+v+gl+sata2+usb2.0 uatx
bellek:4 gb ddr3 1600 mhz kıngston hyprex (khx1600c9d3b1/4g)
sabit disk: samsung 500 gb 16 mb sata2 7200rpm (st500dm005) (hd502hj)
kasa: nagas f126 350w usb2.0 sıyah atx kasa
optik sürücü: lg gh24nsb0 dvd-rw 24x sata siyah
-
hocam bu makinelerden oyun bilgisayarı olmaz, son oyunları minimumda anca çalıştırırsın
-
Fdumanli bunu yazdı
hocam bu makinelerden oyun bilgisayarı olmaz, son oyunları minimumda anca çalıştırırsın
başka tavsiyen var mı en fazla 1500 luk
-
tabiki kendi toplayıp alacağın bilgisayarı öneririz. Casper felan alınır mı bu devirde :S
Sistem tavsiyesi istiyorum yaz bütçenide belirt yardımcı olurlar. Şimdi 5 bin lirayada oyun bilgisayarı toplarsın 2 bin lirayada 1.5 e de. İşte oynadığın oyunu full ve extra ayarlarda oynarsın nekadar bütcen yüksek olursa ama sen 1.5 - 2 bin tl arasınada güzelcene oynarsın oyunlarını ama sakın alma casper felan topla kendin
-
TheAvenqer bunu yazdıFdumanli bunu yazdı
başka tavsiyen var mı en fazla 1500 luk
malesef hiç oyun oynamadığım için yardımcı olamam. yeni çıkan ekran kartlarını takip etmeyi 2008'de bıraktım :-).
fakat yazdığın makinelerde oyun oynayamayacağını söyleyebilirim
Fdumanli tarafından 18/Haz/14 15:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Bandito bunu yazdı
tabiki kendi toplayıp alacağın bilgisayarı öneririz. Casper felan alınır mı bu devirde :S
Sistem tavsiyesi istiyorum yaz bütçenide belirt yardımcı olurlar. Şimdi 5 bin lirayada oyun bilgisayarı toplarsın 2 bin lirayada 1.5 e de. İşte oynadığın oyunu full ve extra ayarlarda oynarsın nekadar bütcen yüksek olursa ama sen 1.5 - 2 bin tl arasınada güzelcene oynarsın oyunlarını ama sakın alma casper felan topla kendin
ustte belırtmıstım 1500 luk arıyorumda
-
TheAvenqer bunu yazdıBandito bunu yazdı
konuyu editle 1500 tl ye kasa toplama diye yardım ederler
-
Bandito bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıBandito bunu yazdı
konuyu editle 1500 tl ye kasa toplama diye yardım ederler
editliyecem de bi sıkıntı oldu galıba edıtleyemıyorum duzenle yok ozel mesaj at yazıyor
-
oyun laptopu diye bişi olamaz ki illa kasa mı olacak ? laptop ne kadara patlar güncel oyunları oynamak için
-
nurulmac11 bunu yazdı
oyun laptopu diye bişi olamaz ki illa kasa mı olacak ? laptop ne kadara patlar güncel oyunları oynamak için
Niye olmasin bak bakalim monster serisine. Gamebook olarak arat google da neler cikacak.
Hocam sana gelince, ole marka olarak alma kendin topla. Hic bisey yapamiyosan git vatana elemana butceni ver sana toplasin bisey. Sistemim ciktisini al gel burda yine ustune biseyler ayarlanir.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
Niye olmasin bak bakalim monster serisine. Gamebook olarak arat google da neler cikacak.
Hocam sana gelince, ole marka olarak alma kendin topla. Hic bisey yapamiyosan git vatana elemana butceni ver sana toplasin bisey. Sistemim ciktisini al gel burda yine ustune biseyler ayarlanir.
hacı bunlar 3 bin 20 bin arası :D bu ne böyle 1-2 arası bulamaz mıyız laptop olarak