folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Oyun İçin Bilgisayar Toplama

Oyun İçin Bilgisayar Toplama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

ekran kartı bu toplam fiyata dahil değil 1.200 lira civarı bişi olacak.  al sana canavar :|

ram & psu & soğutucu eksik ( daha kaliteli istiyorsan  hyperx game serisi ram, zalman türevi soğutucu Thermaltake psu 650 w ve üstü. )

Bu sisteme bu parayı bağlayacaksam kesinlikle intel olur size tavsiyem intel i3 bile bu amd den iyi çalışıyor

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hocam ben bilgisayarımı satıyorum mesela. İstersen bir göz gezdir. Çoğu oyunu elinin tersiyle çeker atar.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

aynen nazının makına saglam onada bır bak 

http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Bilgisayar-153179/

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Kasa: Cooler Master HAF RC-912 Plus High Power 500W Güç Kaynaklı Kasa - 134$+KDV - 279,87 TL
    İşlemci: AMD FX-4100 Bulldozer AM3+ 8MB 3.6GHz Dört Çekirdekli İşlemci - 134,40$+KDV - 280,71 TL
    Anakart: Asus M5A97 AMD 970 AM3+ DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart - 125,66$+KDV - 262,45 TL
    Bellek: Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9D3/4G) - 30,63$+KDV - 63,97 TL
    Ekran Kartı: Powercolor ATI HD4850 1GB DDR3 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı - 111,02$+KDV - 231,88 TL
    HDD: SAMSUNG 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (HD103SJ) - 131,76$+KDV - 275,19 TL

hddyi ikinci el "sağlam" ve "güvenilir" bi yerden bulursan al, yoksa sıfır hdd fiyatları sel yüzünden hala uçuk.

1 sene sonra daha iyi bir ekran kartı alırsın 6870 falan, açamadığın oyun olmaz, anakart crossfire destekliyor.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

taBaDa bunu yazdı:

hocam hersey ıyı guzelde hem oyun ıcın dıyorsun hem 1000 tl dıyorsun garıp gelıyor acıkcası bende topladım 1 sene oldu oyun ıcın topladım 5200 para harcadım.. oyun ıcın dedıgınde herseyın ıyısını koymalısın benım dusuncem ha pc toplıcam dersen o ayrı.. kı 1000lıra butceyle toplama almak mantıksızlık olur gıt hazır pc kasalarından al daha uygun fıyata gelır sana (: toptan aldıkları ıcın urunlerı ucuz satma ımkanları oluyor casper exper vs..

5200tl si olmayan oynamasın mı hocam :) öle bi karartmışınki adamın içini 5bin lirası olmayan oyun oynamasın gibi, burda 5bine kasa toplıcak kaç kişi vardır ki zaten :)

1000-1500e gayet rahat toplarsın hocam güzelce oyun oynayacak bi alet 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

yorumlarınız için tşk ederim.1 saat önce toplayıp satın  altım bitane

ekran kartını uygun bişi almak zorunda kaldım.fiyat performans olarak vtx hd 4850 256mb ddr5 

kasada 500 watlık bişeydi

kablosuz klavye mouse setiyle beraber sade kasayı 1000 tlye ayarladım

bu arada nazi ilanını görmedim makinan çok sağlammış

Toplam Hit: 2895 Toplam Mesaj: 17