Oyun İçin PC Mi Konsol Mu
-
Merhaba pc nin yavaş yavaş ömrü bitiyo gene oyunları full ayarlarında oynuyabiliyorumda net yavaş gidip oyuna para vermekte istemiyorum rip li oyunların yüklemeside oldukca zaman alıyor xbox 360 alayım diyorum dvd i takıp direk oynuyayım siz hangisini önerirsiniz xbox da oyun oynamak pc den dahamı keyiflidir yoksa ızdırapmı
-
Al bi Xbox360 oyun oynamanın asıl zevkini öğren he yok ben klavye mouse istiyorum dersen ona bide xfps al klavyeni mousenı bağla istediğin oyunu oyna ister online ister single ( eğer korsan oyncksn online yok var ama girersen banlanırsın :D )
-
xbox 360 oyun için harika bir makine ayrı bi zevki var kopya oyunda oynatıyor ama internetten indir dvd ye yaz oyna zahmeti burda bi çok oyunca hata veriyor verbataim dvd olacak yok 8,5 gb olacak masrafıda yüksek he oyunu alayım desem oda masraf her oyuna para verecen ama pc indir netten aç oyna beğenmedin sil at ve pc sadece oyunca oynamazsın her işini görür cebinin durumuna bağlı yani diyosanki para bende b**k al xbox 360 ama diyosanki bütce sınırlı pc her zaman iyi xbox 360 ps 3 zengin cocuklarının oyuncakları bütcesi sınırlı olanlara gitmez.
-
Yeni nesil konsollara en az 2 yıl var daha. Çünkü çıkmadan 2 yıl önce konsolu yapacak olan firma oyun yapımcılarına kiti duyuruyor oyunların yapımı 2 yıl civarı sürdüğü için. Neyse sapmadan, online oyun yada rpg seviyorsan bilgisayarda devam et. Ama hani spor yada macera tarzı oynuyorsan konsol daha mantıklı.
-
Hacı 2. bi eleman varsa senle oynayacak kesinlikle xbox al.
Ama yoksa pc topla derim fps, rpg gibi oyunlar pek oynanmıyor xbox'ta.
-
Birkaç gün önce bu konuyu arkadaşlarla tartışmıştık.
Tartışmadan çıkan ortak sonuç:
Araba yarışı ve spor oyunları için konsol,
Battlefield, Cod, Gta gibi oyunlar için bilgisayar.
-
bence iyi bir pc al. birde playstation kollarına benzeyen kollardan al iki tane falan. oturur oynarsın. zevklide olur.
-
Oyun için pc hocam..
-
Bağlayacağın televizyon iyi ise xbox tabiki, gerçi nintemdo 3ds çıkış tarihlerini kesinleştirdi bu sabah önümüzdeki yıl ilk çeyrekte geliyor. Diğer konsollar da altında kalmak istemeyeceklerdir, biraz sık dişini istersen iki gün sonra bi duyuru çıkar morlin bozulur.
-
NigraSilva bunu yazdı:
-----------------------------Bağlayacağın televizyon iyi ise xbox tabiki, gerçi nintemdo 3ds çıkış tarihlerini kesinleştirdi bu sabah önümüzdeki yıl ilk çeyrekte geliyor. Diğer konsollar da altında kalmak istemeyeceklerdir, biraz sık dişini istersen iki gün sonra bi duyuru çıkar morlin bozulur.
-----------------------------
Hocam Sony zaten 1-2 yıl içinde PSP2'yi çıkaracak ama sanıyorum konuyu açan mürit konsol derken el konsolunu kastetmemiş. Yani PS3'tür, XBOX'tur tarzı birşey. -
Arkadaşlar Playstation salonlarında XBOX olsa gidermiydiniz yani XBOX salonu olsa gidermiydiniz yan illa Playstation mu yoksa fark emez Konsol olsunda gerisi önemli değilmi dersiniz. Konuyla pek alakalı değil ama Proje ajamasında bir düşüncem bu.