Oyun İnceleme (RAGE)
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Savaş oyunu oynarsam düşmanlar insan olacak hacı. Zombi filan korkuyom lan oynanmıyo!
-----------------------------aynen aynen.. halflife serilerini karanlıkta oynayamamanın karamsarlığı içerisindeyim yıllardır.
-----------------------------ben onu bitirdimde çok şeyler gitti benden :D
-
http://www.torrenthound.com/hash/96b143049bd2960697b7bbc464312f479d5ae541/torrent-info/Rage-SKIDROW
bayada seed felan var isteyen sömürsün bende çekicem şimcik 18gb ama oyun :D
-
Oyun acayip boktan. tabi gerçekten çok fazla oyun oynayan biri değilseniz size mükemmel gelicektir.
profesyonel bi inceleme yaparsak oyun vasattan öteye gidemez.
kendim oynadım bitirdim yorum olarak madde madde yazıyım
* oyunda araç önemli ama araçlara gram özenilmemiş.
* yok şuraya git şu al gel sonra sonra şunu yap hikaye rezalet
* kaplamalar güzel görünüyor lafta ( oyun 18 gb amk ) . kaplamalarında daha güzel ve dinamik olması lazımdı ama oda yok
* vuruş hissiyatı sıfır. id fpslerin babasını yaptı bu oyunda yapamamış
* seneryo kısa
* sürekli kendini taklit eden görevler git şunu öldür şunu al gel ( bi an wow dayım sandım )
tabi oyunda güzel yanlarıda war düşmanların yapay zekası güzel yapılmış. birde güzel 3-5 boss savaşı war.
profesyonel inceleme yazısıda buyrun
http://oyun.thgtr.com/id-software/rage-inceleme/rage-inceleme
sayfanın altındaki kullanıcı yorumlarını okursanız ne kadar büyük bi vasat oldunu anlarsınız
-
ben şahsen bir gerçeklik payı göremedim resimlerde,
o yaratıklar hepsi hayal ürünü. Netlik bakımından iyi desen iyi olacaktı...
bak, hitman blood money - Operation arrow head
ARMA 2 gibi oyunlarda gerçeklik payı yüksek. Vede netlik. -
-
john carmack gene döktürmüştür aga. İd softwaring oyunu (doom un yapımcısı).
(oynamadan yorum yaptım.)
-
yaw oyun çok güzel herşey iyi fakat oynayıp da dikkat eden warsa mühimmat çok zor bulunuyor bu yüzdenn oyun da bi o kadar zorlaşıyor.. yada mühimmat satın alınıyorda benmi bilmiyorum :p
-
oyun mükemmel yalnız oyunun 1 gb lık pathci çıktı belli birkaç sorun yüzünden.Oyunu full oynadığım sistem:
amd x3
2x2 ddr 1300 mhz ram
msı twinfrozer II 1 gb gt560
patch ten sonra oyun fall out 3 ün varisi modunda grafikler şahane:)zaten giriş sinematiği yetti.
-
tutorial'ları izledim manyak oyun
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------oyun mükemmel yalnız oyunun 1 gb lık pathci çıktı belli birkaç sorun yüzünden.Oyunu full oynadığım sistem:
amd x3
2x2 ddr 1300 mhz ram
msı twinfrozer II 1 gb gt560
patch ten sonra oyun fall out 3 ün varisi modunda grafikler şahane:)zaten giriş sinematiği yetti.
-----------------------------aynen birçok sorunları düzeltmişler oyun bencede güzel