Oyun Konsolu Nvidia Geforce Yada Hangi Çözümler
-
Biri 6 biri 10 yaşında iki çocuğum var aynı konu yaklaşık 1 yıl önce bizdede oldu ikinci el ps3 aldim icinde 25-30 tane oyun var. Arada açıp oynuyorlar. Çözümü ben böyle buldum diğer türlü cd yada mobil oyunlar çok uçuk fiyatlar çıkıyor.
-
Xbox s alirsan daha guncel ve uzun sureli olur hocam ama abonelik ucretini hesapla butcene gore. Alacaksan 1 yillik al direkt malum surekli zamlaniyor.
Ya da temiz bulursan ps3 ps4 kirik yapistir gec. Oyun indirip devam edersin. 11 yasinda zaten cocuk belli basli oyunlarla baslayacak ve akli cikacaktir ne versen oynar. En hizli ve kolay hangisine ulasabiliyosan ona yonel. Yaz tatilinin tadini cikarsin.
Ayrica yakin zamanda yurtdisindan gelecek tanidigin varsa xbox ondan isteyebilirsin 9bine filan geliyor 2.ele bulasmamis olursun.
-
Tablet
Switch
Xbox series s
Bunlar en iyi çözümler gibi
-
hocam illa pc dersen şöyle bişeyle pazarlık yapabilirsin.
https://store.steampowered.com/hwsurvey/videocard/
en çok kullanılan 2. kart 1650 mesela
-
nigdeli bunu yazdı
Biri 6 biri 10 yaşında iki çocuğum var aynı konu yaklaşık 1 yıl önce bizdede oldu ikinci el ps3 aldim icinde 25-30 tane oyun var. Arada açıp oynuyorlar. Çözümü ben böyle buldum diğer türlü cd yada mobil oyunlar çok uçuk fiyatlar çıkıyor.
Hocam bende çözümü senin yaptığın gibi buldum.
3000 e temiz PS3 denk geldi aldık bakalim
chirkin01 tarafından 13/Tem/24 18:03 tarihinde düzenlenmiştir