Oyun Önerisi - Sınırlamayan
-
Sağolun millet hepsine tek tek bakıcam.
Far Cry 3 kurdum ama artık askeri tarzda oyunlardan sıkıldım. Yani vur vur vur, ilerde, vur vur vur ilerle şeklinde pek sevmedim.
Dediğim gibi Mafia 2'ye (1'ide oynamıştım) bayıldım. Kar, şu bu süperdi. Köşelere saklanıyorsun, farklı girişler çıkışlar var (tek giriş değil) vs..
Sniper Elite 2 güzeldi. Adamın el bobmasına ateş et, istediğin yerde takıl. İSter yerini fark ettir savaş, istersen ses sırasında gizliden gizliye sniper gibi ateş et.
Bu tarz oyunlar arıyorum. Bir nevi simülatör.
-
d0gan92 bunu yazdı
DISHONORED
Senaryo tamam eyvallah ama kısa ve ömrü az bir oyun. DLC bile kurtaramaz... :)
-
zumsuk bunu yazdı
Sağolun millet hepsine tek tek bakıcam.
Far Cry 3 kurdum ama artık askeri tarzda oyunlardan sıkıldım. Yani vur vur vur, ilerde, vur vur vur ilerle şeklinde pek sevmedim.
Dediğim gibi Mafia 2'ye (1'ide oynamıştım) bayıldım. Kar, şu bu süperdi. Köşelere saklanıyorsun, farklı girişler çıkışlar var (tek giriş değil) vs..
Sniper Elite 2 güzeldi. Adamın el bobmasına ateş et, istediğin yerde takıl. İSter yerini fark ettir savaş, istersen ses sırasında gizliden gizliye sniper gibi ateş et.
Bu tarz oyunlar arıyorum. Bir nevi simülatör.
aga fallout new vegas... istersen de eski fallout ları oyna. tam senlik.
oyunda ister kötü ister iyi istersen orta ol. 30-40 çeşit oyun sonu var. her yer açık özgürce takıl, istersen oyunu bitirme oyunun içinde yaşa.. bir sürü dlc si var. hattta oyunun türkçe yaması var oyun tamamen türkçe oluyor vs..
-
palakan229 bunu yazdıd0gan92 bunu yazdı
DISHONORED
Senaryo tamam eyvallah ama kısa ve ömrü az bir oyun. DLC bile kurtaramaz... :)
denemekten bişey çıkmaz
dunwall city trials dlcsi de denenebilir fena sayılmaz
splintercell tarafından 01/Şub/13 01:34 tarihinde düzenlenmiştir