folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Oyun Önerisi - Sınırlamayan

Oyun Önerisi - Sınırlamayan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Sağolun millet hepsine tek tek bakıcam.

Far Cry 3 kurdum ama artık askeri tarzda oyunlardan sıkıldım. Yani vur vur vur, ilerde, vur vur vur ilerle şeklinde pek sevmedim.

Dediğim gibi Mafia 2'ye (1'ide oynamıştım) bayıldım. Kar, şu bu süperdi. Köşelere saklanıyorsun, farklı girişler çıkışlar var (tek giriş değil) vs..

Sniper Elite 2 güzeldi. Adamın el bobmasına ateş et, istediğin yerde takıl. İSter yerini fark ettir savaş, istersen ses sırasında gizliden gizliye sniper gibi ateş et.

Bu tarz oyunlar arıyorum. Bir nevi simülatör.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    d0gan92 bunu yazdı

DISHONORED

Senaryo tamam eyvallah ama kısa ve ömrü az bir oyun. DLC bile kurtaramaz... :)

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Sağolun millet hepsine tek tek bakıcam.

Far Cry 3 kurdum ama artık askeri tarzda oyunlardan sıkıldım. Yani vur vur vur, ilerde, vur vur vur ilerle şeklinde pek sevmedim.

Dediğim gibi Mafia 2'ye (1'ide oynamıştım) bayıldım. Kar, şu bu süperdi. Köşelere saklanıyorsun, farklı girişler çıkışlar var (tek giriş değil) vs..

Sniper Elite 2 güzeldi. Adamın el bobmasına ateş et, istediğin yerde takıl. İSter yerini fark ettir savaş, istersen ses sırasında gizliden gizliye sniper gibi ateş et.

Bu tarz oyunlar arıyorum. Bir nevi simülatör.

aga fallout new vegas... istersen de eski fallout ları oyna. tam senlik.

oyunda ister kötü ister iyi istersen orta ol. 30-40 çeşit oyun sonu var. her yer açık özgürce takıl, istersen oyunu bitirme oyunun içinde yaşa.. bir sürü dlc si var. hattta oyunun türkçe yaması var oyun tamamen türkçe oluyor vs..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    splintercell
    splintercell's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı
    d0gan92 bunu yazdı

DISHONORED

Senaryo tamam eyvallah ama kısa ve ömrü az bir oyun. DLC bile kurtaramaz... :)

denemekten bişey çıkmaz

dunwall city trials dlcsi de denenebilir fena sayılmaz

splintercell tarafından 01/Şub/13 01:34 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2189 Toplam Mesaj: 15