Oyun Önerisi
-
Hala knight online oynayan var mı
-
elinde half life 2 ve epsile 1 ,2 olan varsa paylaşabilirmi.....
-
n2n2 bunu yazdı:
-----------------------------
Assassin's creed serisini oynadıktan sonra eskiden zevkle oynadığım Total war, fifa, nfs falan gibi oyunlardan artık zevk alamıyorum :(
Gittim canavar gibi bilgisayar aldım hiçbi oyun yüklü değil şu an, yok mu harbiden allah bee diyeceğimiz bşey?
Göz siken oyunları sevmiyorum öyle canavarlı silahlı vahşetli ya da fantastik falan, gerçekçi, güzel grafikli, mantıklı şeyler istiyorum, mümkünse adam öldürmekten başka şeyler de yapalım.
-----------------------------mafia 2
-
AC serisi iyidir ve Portal serisini oynamanı tavsiye ederim çok zevklidir :D Seni seviyorum glados (:
-
HoneyBadger bunu yazdı:
AC serisi iyidir ve Portal serisini oynamanı tavsiye ederim çok zevklidir :D Seni seviyorum glados (:
Hacı portal steam üstünden ücretsiz oynuyorumda, kafa yedirtiyor ya bazen :)) geçemedim bir yeri kapattım çıldırdım duvardan atlıyorum kendi kendime dönüyorum :)))
ben fps oyunları oynuyorum, fps tavsiye ederimde adrenaline gamer oynuyorum onda öğrenmen yıllar alır :)) -
1-618-GR bunu yazdı:
HoneyBadger bunu yazdı:
Hacı portal steam üstünden ücretsiz oynuyorumda, kafa yedirtiyor ya bazen :)) geçemedim bir yeri kapattım çıldırdım duvardan atlıyorum kendi kendime dönüyorum :)))
ben fps oyunları oynuyorum, fps tavsiye ederimde adrenaline gamer oynuyorum onda öğrenmen yıllar alır :))
-----------------------------hocu oyun çok kafa yoruyo ama değer, youtubedan çözüm videolarına bak zorlandığın yerde ben öyle yaptım ^^ yinede zevkli :D şimdi 2 yi indiriyorum glados patatese upload ediyomuş kendini :D
-
HoneyBadger bunu yazdı:
1-618-GR bunu yazdı:
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------AC serisi iyidir ve Portal serisini oynamanı tavsiye ederim çok zevklidir :D Seni seviyorum glados (:
ben fps oyunları oynuyorum, fps tavsiye ederimde adrenaline gamer oynuyorum onda öğrenmen yıllar alır :))
-----------------------------hocu oyun çok kafa yoruyo ama değer, youtubedan çözüm videolarına bak zorlandığın yerde ben öyle yaptım ^^ yinede zevkli :D şimdi 2 yi indiriyorum glados patatese upload ediyomuş kendini :D
Hacı şimdi yine açtım yine çıldırdım :D ya bir yer var D3 Yazıyor afişte, birde kapı var 2 kamera, ortada boşluk var az birşey dele dele kapıya gitmen lazım ama gidemiyorum :((( 2. yada 3 bölümdür herhalde -
catlax bunu yazdı:
Hala knight online oynayan var mı
-----------------------------olmazmı eski bi hastalık kurtulamadım...
-
1-618-GR bunu yazdı:
HoneyBadger bunu yazdı:
1-618-GR bunu yazdı:
HoneyBadger bunu yazdı:
Hacı şimdi yine açtım yine çıldırdım :D ya bir yer var D3 Yazıyor afişte, birde kapı var 2 kamera, ortada boşluk var az birşey dele dele kapıya gitmen lazım ama gidemiyorum :((( 2. yada 3 bölümdür herhalde
-----------------------------1-15 arası http://www.youtube.com/watch?v=GF96vQAcwlo :)
-
sen World of Warcrafta başla , asıl o zaman veda edersin , sosyal hayatına değil. bütün hayatına :)