Oyun Oynarken Mide Bulantısı..
-
edit
-
sıkıntı yaşıyorsun oyuna çok kaptırıyorsun psikolojik olarak sıkıntı sende mide bulantısı yapıyor
bende eskiden siteyi ilk taşırken felan zor günler geçirdim site hata verince midem bulanıyordu :) sıkıntı yapıyordum
-
Oyun oynamaktan ne anlıyorsunuz?
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------
bende de bazı oyunlarda oluyo bence denge ile ilgili bi problem.... aynı sorun yüzünden beni araba tutuyor. kulaktaki denge organı hassas kişiler için geçerli bi durum bu. belki de oyunda da aynı sebep yüzündendir. sağa sola çok dönünce aynı görevi saatlerce geçemeyince oluyor bende...
başka oyunlarda pek olmuyor genelde fps oyunlarında
-----------------------------HOCAM BU olabilir bende mesela dolmuşta kitap okuyamam illaki dışarıyı izlemem gerekiyor.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
evt saçma gelecek ama öyle.
call of duty kurdum ogün 3 oyunu bitirmiştim vakti zamanında o zamanda yine aynı sorun vardı oyun aşkından dayanamıyordum kendimi sıkıyordum
yine aynı oyun kurdum bi mide bulantısı baş ağrısı niye böyle anlamadım.
google da yazdım bi kaç kişiyede bu olmuş.
age of mytology oynuyorum böyle bişe yok ilginç geldi sizede oluyor mu bu tip olaylar ?
-----------------------------Aynısı bendede oluyor.Özellikle belli başlı fps oyunlarında çok belli ediyor.Call of Duty serisi, Medal of Honor falan ciddi ciddi bir süreden sonra bulanmaya başlıyor.
-
her oyunda değil sadece karakterin gözünden oynanan oyunlarda olur. aynısı bende de var. başta kan tutuyo zannediyodum sonra doktora gittim -0.5 gözlük verdi. bunun nedeni göz ; lan noluyo lan nereye gidiyoz, bak hareket ediyoz, lan bak şimdi düşecen, sağa yat yoksa denge bozulcak gibi komutlar verirken, ortakulak; -nereye gitçez lan, sap gibi durduk bekliyoz... şeklinde gözle çelişkiye düşüyor. buda mide bulantısına sebep oluyor. otobüste arabada kitap okumaya kalkışırsan 2 dk dayanırsın. aynı şey olur. göz doktoruna git.
-
aşırı hareketli, aşırı renkli şeylerden oluyor hocam. gözlerle ilgili bişey olması lazım. bir yere sabitlenince oluyor. benide araç tutmaz ama, araçta hareket halindeyken eğer bişeye odaklanırsam midem bulanıyor benimde. doktora git derdini anlat. oyun oynarken demezsinde, bilgisayar başında çalışırken dersin :)
-
half life 2 oynarken (sadece o oyunda ) çok pis miydem bulanıyordu halsiz oluyordum.
-
adamlar haklı beyler. gözlerinle alakalı. çok dikkatli bi şekilde monitöre baktığında olur. kendini kasma rahat ol 2 fazla frag yüzünden mideni bulandırma :)
-
Bendede oluyor o bazı oyunlarda mesela half life ilerlemeli oynadığımda dahada kötü oluyor ben ona kendimce şu çözümü buldum. Eğer bu tip bi durum başına gelmeye başlarsa adirek bir bardak sağuk su iç hiçbirşeyin kalmıyor.