Oyun Oynarken Pc Kapanıyor ?
-
önceleri yapmıyodu şimdi ne olduysa oyun oynamaya başladıktan 5 dk sonra ekran kararıyo ama pc kapanmıyo.yaptığım hiçbişey etki etmiyo ancak kasadan kapatığ tekrar açtığımda açılıyo.aygıt yöneticisinde bi sorun yok(yani soru işareti).dün format attım driverların hepsini yükledim,kasayı temizledim fanlarda çalışyıo srun nerde bulamadımm.lütfen yarıdmmm....
-

-
bu resimdende bişey anlayabilen yokmu??
-
Ekran kartından olma ihtimali var mı?
-
ekran kartınının fanına baktınmı oyuna girip ekran kartının soğutucusuna elini koy aşırı ısınma varsa fana bak sorun hala dwm ediyorsa ekran kartın nakavt :/
-
driver ı güncellemeye çalıştım uygn olanı bulup indirdim yüklemeye çalışırken windows logo sınırlamasından geçemedi falan dedi.normalde baktım fan çalışıyo ama bide oynarken bakayım
-
Isınma problemi varmı diye bak mutlaka aşırı isinma vardir yaptigina göre
-
evet sanırım fazla ısınıyor.oyun oynarken yan kapağı açtım baktım baya sıcak olmuş orası.dokunduğumda elimi yakıyo nerdeyse,peki önceden olmayan bu sorun şimdi neden oluyo ve nasıl çözebilirim.bide oyundan çıktıkran sonra 1280x960 olan akran çöznürlüğü sürekli 1024x768 e dönüyo
-
Ekran kartı fanını degiştir ve işlemcisinin üstüne termal macun sür hala devam ederse aynı işlemi processor üstünde uygula
-
benim gibi yan kapağı sök kocaman bi motor fanı bağla açtığında diğer odadan duyarlar ama işe yarıyo :))
-
driverı bi yolunu bulup güncellemeyi dene hocam bi de hata graphic frame buffer denen bişiden kaynaklanıyor olabilir diyor bi araştır istersen.