Oyun Oynarken Pc Kapanıyor
-
benim bilgisayar kasası dolapta
dolap kapağını kapalı unuttum
oyun oynarken ekran arada bi TRT ekranı gibi oluyodu
hooop mavi ekran o anki kazla ctrl-shift le milleti gebertiyom zaten yeniden başladı.bende o fırsat sıcaklığa bakiyim dedim 83 derece plastik kokmaya başladı orası.hemen kapattım bilgisayarı 5-6 saat soğuması için açmadım.bide bilgisayarda az biraz kimyasalda olduğu patlar matlar
bi tazikli zıçarım :D
-
hepinize teşekkür edrim arkadaşlar
sorunu ekran kartına fan takarak giderdim
-
reca ederiz. :)
-
Oynamayıver a.q cokmu önemli bisi :)) ala alla fantasia bak
-
legendary cpu fanından baska bir nedenı olmaz
-
Serseri komutan benim ne yapıp ne yapmıcağım seni hiç ilgilendirmez.Ben sorunumdan bahsettim arkadaşlarda gerekli önerileri yaptılar hepsine teşekkür ederim.Senin yapmana gerçekten hiç gerek yok.Bu arada sen tahribata hiç yakışmıyosun verdiğin cevaplarla git egolarını başka yerlerde tatmin et
-
surekli olarak aynı sorunu veriyorsa(2 dakıka sonra kapanıyorsa) ya ekran kartı çok ısınıyordur yada desteklemiyordur, aynı zamanda işlemcinin çok fazla ısınması da buna sebebiyet verebilir, arkadaslar dogru teşhis etmişler, eger hiç bir sebep yokken bilgisyar kapanıp açılmıyorsa, bu güç girişi ile ilgidir, fişi çek ve tekrar tak açılır, ama bu raminin bozulmasına yol açar, en yakın zaman güç kaynagü alman gerekıyordur demektir, sunu da belirtmk isterim, cevap yazmadan önce son mesaja kadar okurum, sorunun çözülmüş buna sevindim ama gülmekten de gözlerim yasardı, bu sitede olagan üstü bir enerji var, Allah' bu siteye Zeval vermesin
-
-
Toplam Hit: 6599 Toplam Mesaj: 19