Oyun Performans Artırmak?
-
Hocam 9500gt ile alıcağın fps bellidir istersen 8 çekirdek 8gb pc olsun ekran kartı düşük olduğu sürece hele gta4 gibi pcnin a**na koyan bir oyundan verim alamazsın.
Gamebooster olayına gelince ben kullandım eksi bir pcde yaptığı şey bazı windows hizmetlerini kapamak win7de aeroyu kapamak ve interneti kesmek falan.Yani yaptığı olay ramde yer açmak belki biraz da işlemci yükünü düşürmek gözle görülür etkisi yok anlıyacağın.
-
lolda gameboostersız 25 fps alırken, gamebooster ile 30 fps görüyorum benim için büyük fark açıkcası :D
-
64 bit xp kullan yada win7.
ekran kartının ısısına dikkat et yetersiz kalıyorsa harici bi fan ekle abi. fps ayarlarına bak, performans moduna çek.gamebooster'ı indir gereksiz win servislerini kapat.
4. gb ramın 1 gb' nı neden piç ediyorsun :| adam gibi sistem kur :) gözle görülür performans artışı yaşarsın.
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------game booster az kullanılan servisleri durduyor.hayır internet kesilmiyor.eğer kesilirse İnternet İnformation Services diye bir servis olması lazim onu çalıştır ama ben zamanında kullandim gayet güzel çalışıyor.
-----------------------------
mantıklı