folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Oyun Performans Artırmak?

Oyun Performans Artırmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam 9500gt ile alıcağın fps bellidir istersen 8 çekirdek 8gb pc olsun ekran kartı düşük olduğu sürece hele gta4 gibi pcnin a**na koyan bir oyundan verim alamazsın.

Gamebooster olayına gelince ben kullandım eksi bir pcde yaptığı şey bazı windows hizmetlerini kapamak win7de aeroyu kapamak ve interneti kesmek falan.Yani yaptığı olay ramde yer açmak belki biraz da işlemci yükünü düşürmek gözle görülür etkisi yok anlıyacağın.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lolda gameboostersız 25 fps alırken, gamebooster ile 30 fps görüyorum benim için büyük fark açıkcası :D

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

64 bit xp kullan yada win7.
    ekran kartının ısısına dikkat et yetersiz kalıyorsa harici bi fan ekle abi. fps ayarlarına bak, performans moduna çek.

gamebooster'ı indir gereksiz win servislerini kapat.

4. gb ramın 1 gb' nı neden piç ediyorsun :| adam gibi sistem kur :) gözle görülür performans artışı yaşarsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    omerelili bunu yazdı:
    -----------------------------

game booster az kullanılan servisleri durduyor.hayır internet kesilmiyor.eğer kesilirse İnternet İnformation Services diye bir servis olması lazim onu çalıştır ama ben zamanında kullandim gayet güzel çalışıyor.

-----------------------------
    mantıklı
Toplam Hit: 2188 Toplam Mesaj: 15