folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Oyun Tavsiyeniz ?

Oyun Tavsiyeniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

dyrnade bunu yazdı:
    -----------------------------

Aynen ne çok oyun oynamış :D

Hiç oyun bitirdiğimi hatırlamıyorum:D NFS Carbon hariç galiba.Sürekli cs oynamaktan olsa gerek:p

Hacı yemin ederim Nfs ninde tüm serisini bitirdim ama şu sıralar artık yarış yapmıyorum Grand trusmo istiyodum o da pc ye çıkmadı oynamıyıcam bende.

Hot purshit 3 yeni bitti=) Yarış bitti benim için.

Şu an oyalandığım tek oyun ise Fifa 11

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    Battlefield Bad Company 2 anladığım kadarıyla crackli edinip Single Player oynadın bitirdin onu diyosun. Yoksa değil 6 saat 60 saat oynasan yine oynamaya devam edersin. Benim toplam oynadığım süre 5 günü aşmış geçen oyunda madalya verdi "Played more than 5 days" gibi bi tane. Git orjinal al bi tane, başla multiplayerına da feriştahın kaysın bi :D T*şş*k yapmıyom harbi aşmış oyun. Ha sen illa ki singleplayer olsun diyosan Half-Life serisine 1.den gir bi fps neymiş gör. Sonra Half-Life 1'i 45 dakkada bitiren adamın videosunu izle biraz ona ana bacı söv. Bu arada Portal'ı duydun mu? Tam olarak FPS denemez, adam vurmuyon da elinde portal gun ile levelları çözüyon. Araştır bi beğenirsin gibi geldi bi an.

Metallica Rules
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:
    Battlefield Bad Company 2 anladığım kadarıyla crackli edinip Single Player oynadın bitirdin onu diyosun. Yoksa değil 6 saat 60 saat oynasan yine oynamaya devam edersin. Benim toplam oynadığım süre 5 günü aşmış geçen oyunda madalya verdi "Played more than 5 days" gibi bi tane. Git orjinal al bi tane, başla multiplayerına da feriştahın kaysın bi :D T*şş*k yapmıyom harbi aşmış oyun. Ha sen illa ki singleplayer olsun diyosan Half-Life serisine 1.den gir bi fps neymiş gör. Sonra Half-Life 1'i 45 dakkada bitiren adamın videosunu izle biraz ona ana bacı söv. Bu arada Portal'ı duydun mu? Tam olarak FPS denemez, adam vurmuyon da elinde portal gun ile levelları çözüyon. Araştır bi beğenirsin gibi geldi bi an.

Aynen Portal şahane bi de onu bitirmiştim bak diyince hatırladım:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:

Evet hacı aynen dediğin gibi single da oynadım bf 2 yi multide oynuyoduk süperdi bununla hiç uğraşmamıştım Bf 3 ü bekliyodum bu cephede=) Ama göz ardı edilmez zamanın amkoysun başka bişe istemiyom

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek

medal of honor'dan sonra bende sağlam bi fps oyun arıyorum fakat istediğim kalitede oyun bulamadım henüz. metro2033 - left 4 dead - arma - prototype gibi oyunları aldım ama oyunlardan pek haz alamadım. sanırım her oyunda cod veya mof gibi görsel şov ve kalite beklediğimizden dolayı olabilir. sana tavsiyem sırf oyun oynamak için oyun bulup oynama, oyunlardan soğursun. bu oyun olayının çok ayrı bi dünya olduğunu savunuyorum. oyundan zevk almak lazım, hakkını vermek lazım. kaliteli oyun bulduğumda buraya eklerim. iyi geceler

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

warcraft 3 frozen indir gel dota atak hacı  :D en iyi oyundur online

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leprosy
    Leprosy's avatar
    Erkek

prototype oyna güzeldir...

The child is grown, The dream is gone...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

GTA Vicecity =)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Leprosy bunu yazdı:

prototype oyna güzeldir...

Abi tavsiyen için sağol çok teşekkür ederim.Ama yüklememle silmem arasında 30 dk geçmemiştir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Sanal_Zeka bunu yazdı:

medal of honor'dan sonra bende sağlam bi fps oyun arıyorum fakat istediğim kalitede oyun bulamadım henüz. metro2033 - left 4 dead - arma - prototype gibi oyunları aldım ama oyunlardan pek haz alamadım. sanırım her oyunda cod veya mof gibi görsel şov ve kalite beklediğimizden dolayı olabilir. sana tavsiyem sırf oyun oynamak için oyun bulup oynama, oyunlardan soğursun. bu oyun olayının çok ayrı bi dünya olduğunu savunuyorum. oyundan zevk almak lazım, hakkını vermek lazım. kaliteli oyun bulduğumda buraya eklerim. iyi geceler

Bende aynı düşüncedeyim.Zaten bitirdiğim oyunlara bakarsan Dünyada ses getirmiş oyunlar.Oyundan zevk alıyorum kardeşim.Ve zevk almaya devam etmek için sizlere danıştım.Yok yere oyun indirip yükleyip silmek istemiyorum.İşte bu tarz oyunlara yakın bir oyun o yüzden istemiştim ama sanırım seneyi beklemekten başka çare yok EA ın Ubisoftun vede Activision(trcyard mıdır ne haltır bu yıl almış) onların insafına kaldık.

Toplam Hit: 3921 Toplam Mesaj: 32