Oyun Tavsiyeniz(Online Oyun İstemiyorum)
-
slm müridler...forumu dolandım da oyun tavsiyelerinde hep knight yada bunun gibi oyunlar tavsiye edilmiş.ben bu tarz oyun aramıyorum.50 saat kasıp sonra savaşa gitmek istemiyorum.oyunun içinde olmalıyım..
assasin creed oynadım prince of persia oynadım..bu tarz güzel oyunlar var mı bildiginiz bağımlılık yapan..illa bu tarz olmasıda gerekmiyor...call of duty tarzıda olabilir saçma olmadıgı sürece..örn: craysis mi nası yazılıyor hatırlamadım..taycoon oyunlarda olabilir..online oyunda da şöyle bir durum var wolfteem oynuyorm..cs oynadım braktm artık skldım wolfteem de aynı tarz ama daha farklı oldugu için oynuyorum.şimdilik güzel geliyor.bu tarz farklı oyunlarda olabilir online olarak..kasma gerektirmeyen..
saolun...
-
kasma gerektirmeyen online oyun Battlefield 2 var,sağlam adamlarla oynayın çok sarıyor.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
kasma gerektirmeyen online oyun Battlefield 2 var,sağlam adamlarla oynayın çok sarıyor.
onun online işini bir türlü anlayamadım bir sürü birşeyler yapmak gerekiyormuş...yoksa güzel oyun botlarla bile kac saat oynadım... -
Project Reality modunu kur BF2 nin gel oynayalım :F hatta konu bile açtım bunun için.
not: Oyunun orjinal olması gerek.
not2: orjinal değilse hamachiden yaparız sıkıntı yok :F
-
bioshock ve bioshock 2
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------PoLLBuLL bunu yazdı:
onun online işini bir türlü anlayamadım bir sürü birşeyler yapmak gerekiyormuş...yoksa güzel oyun botlarla bile kac saat oynadım...
oyunun kurulum vs burda :http://www.fulloyun.com/f20/battlefield-2-online-oynama-no-cd-dvd-27321/ parayla almak istiyorsan Pc gold da 9 TL ydi yanlış hatırlamıyorsam -
medieval 2 total war hocam netten arastır sararsa başından kalkamazsın...
ayrıca fm 2005 ve cm 2003
-
devil my cry oynamalısın
-
warrock, online FPS. » Bedava
swat 4, online/offline FPS.
Mount&Blade online/offline RPG.
CS2D online/offline 2 Boyutlu cs :)
csden bıkılmaz, zombi, war3, gungame, deathmatch vs. dolusuyla modu var. war3de exp kasabilirken, deathmatch'da kendini gelistirebilirsin :) -
ste1n bunu yazdı:
-----------------------------bioshock ve bioshock 2
tırsa tırsaa oynadım ama efsane oyun :D -
pisikleet bunu yazdı:
ste1n bunu yazdı:
bioshock ve bioshock 2
tırsa tırsaa oynadım ama efsane oyun :D
woww bu oyunu merak ettim...life 4 deat vardı ona mı benziyor...yazılan tüm oyunlara bakacam..