Oyuncak Arabalardan Anlayanlar Buyursunlar
-
o ziplayan araci biliyorum Toys Rus da vardı öle bisey...Ama alacaksan motorlu derim abi..Ya resmen normal araba gibi 80 km yapanLari Var DehsetuL ManyaQ bİseY
-
abi uçakları sewmiyom ama helikopterler çok hoşuma gidiyor benzinlileri ama dediin gibi ders almak gerekmiş kendi helikopterimi yapmak isterdim dorusu elektrikli oo ne biçim olurdu ya bide kablosuz cam üstine allllaaaaah bombabomba
-
bende de kırmızı bi formula1 arabası var onunla epey uğraştım adam ettim. şimdi de kendi uzaktan kumandalı arabamı yapıyorum. çok zevkli bu işler. her neyse konu hakkında söyleyebileceklerim:
1-fotoğrafta gördüğüm kadarıyla tekerler lastik değil sert bir madde (ya da bilmiyorum bana öyle geldi) onları lastik tekerlerle değiştir. ayrıca bu lastiklerin genişlikleri bu kadar olmasın ağırlıktan başka bi işe yaramaz. çapları hakkında se şöyle bişey söyleyebilirim, küçük çaplı yekerler çabuk hızlanır ama ama aracın hapabileceği maximum hıza zor çıkarlar ama ii manevra yaparlar. büyük çaplı tekerler ise yavaş yavaş hızlanır ama iyi ivmelenir yüksek hızlarda ii performans verir ama ii manevra yapamazlar. bu sebeple arkaya büyük tekerler öne küçük tekerler takmanı tavsiye ederim çünkü hızlandığın zaman ağırlığın büyük bir bölümü arkaya binecektir.
2-Eğer aracı engebeli, taşlık yerlerde kullanıyosan bu söyleyeceğim işe yaramaz ama değilse süspansiyonları sık, araç fazla yaylanmasın. yere ne kadar yakın olursa o kadar hızlı gider.
3- Aracı ilerleten ana motor büyük ihtimalle çok kötü bişey değildir ama yine de daha kaliteli bi motorla değiştirebilirsin. öntekerlekleri sağa sola döndüren mekanizmanın içindeki motorsa kesin çin motorudur. hiç durma onu düşük akım çeken kaliteli bi motorla değiştir.
sana tavsiye aracı sprey bopyayla kafana göre boya çok zevkli bişewy sanki gerçek bi araç modifiye ediyosun gibi. bi de altına neon led tak çok karizma gösteriyo. ben formla aracımın arkasına iki tane taktım araç düz giderken ön tampon biyere çarparsa yanıyo. sen de böyle bişeyler yapabilirsin.
hadi kolay gelsin -
cekilmeyeninsan kardeşim msn ine eklesene beni
-
HOCAM SEN ONA NOS taktır.
-
ben çift motor yapmaya çalıştım ama katkısını göremedim
şimdi nikko nun suprası war paketinde 100 km yazıoduuda o kadar deil bence
bence arka tampona su düğünlerde satılan sıktığında değişik renklerde yanan toplar warya onlardan tak coook manyak oluo 3 renk yanıodu benimki mavi yeşil kırmızı ben hepsini mavi yaptım arac mor çünkü cook tatlı duruo senin araca kırmızı manyak gider benide msn eklesen fena olmaz:
nuri.candan@hot... -
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2361330
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2150018
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2335248
bakın araclara -
kardeş üzerine uçan fişekler war ya onlardan tak :) harbi bak nos gibiler yeterki ateş çıkan yer yere yakın ols-um
-
Servo motor tavsiye ederim, ayrıcada hız kontrolü yapmak mümkün, Hani videolarda felan kullanılır ya yassı motor tipleri var vede hız kontrol devresi ekleyebilirsen arkadaşlarında dediği gibi dişlilerde de biraz oynama yapabilirsen sanırım çok randımanlı bişey elde edersin. ;)
-
bende bi tane ferrari f50 var ;)
Toplam Hit: 3167 Toplam Mesaj: 28