folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Oyunculuk, Mankenlik, Castajans (Önerileriniz)

Oyunculuk, Mankenlik, Castajans (Önerileriniz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Foto atsana hacı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Hacı şimdi ajans var ajans var.Mayadroom var erbek var.Oyuncu olmak istiyosa Müjdat gezenden eğitim almalı ajanslardaki cv lere bakıyorum çoğunlukla oradan eğitim alanlar. Mayadroom kayıt ve fotoğraf ücretsiz ilk işinden kesiyolar.Arka sokaklara çağırdılardı gitmedim sonra Muhteşem yüzyıl köseme deneme çekimlerine falan gittiydim :) bi çoğu figüran ajansı sağlam ajans bulması lazım

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı
    SweeneyTodd bunu yazdı

Ajansa giderse anca figüran olur, benden söylemesi.

Ya nasıl yok izlemeliyiz hocam? 

Hocam öncelikle piyasada iyi çevreye sahip bir yerlerde ders almalı. Evet güzel olmak, yakışıklı olmak büyük artı sağlıyor fakat yeterli değil. Bir bakın mesela son dönemlerin iyi fizikli dizi oyuncuları nerelerden ders almış. Ayla Algan, Müjdat Gezen, Sadri Alışık gibi akademiler hakkında pek bir bilgim yok fakat memnun olmayan çok ciddi bir kitle var. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    roccocan bunu yazdı

Sevgili "Adamhaklı" dostum 2 gun gecmis milletin okadar ısrarına rahmen hala buraya foto koymamissin. Bence bu unlu olacak arkadasi sen harciyorsun. :) Ac cocugun onunu. Koy suraya foto bizim cemiyet bi suszun bi baksin puanini versin. Bu isler de hızli olmak lazim menejer olacan. Hadi abi... Adamhakli bu isler zor olur...

Hocam normalde boş gezen bir adamdım ama bi işe girdim günde 11 saat pert çalışıyorum. Telefona bakmak aklıma gelmiyor. Kaldı ki foruma girebileyim. :(
    Bu işlerin zor olacağını biliyorum hocam bizimkisi bir girişim yapmak. Belki etkili bir çıkış yapamayacağız. Ama hiç de yapmadık demeyeceğiz...
    Resim işine de gelecek olursak ben buraya bu işler nasıl olur diye danışmak istedim. Donanımhaber'deki konular gibi "Buyrun SS'li" ile başlayan bir konu başlığı açmadım..

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    kartalenes bunu yazdı

Hacı şimdi ajans var ajans var.Mayadroom var erbek var.Oyuncu olmak istiyosa Müjdat gezenden eğitim almalı ajanslardaki cv lere bakıyorum çoğunlukla oradan eğitim alanlar. Mayadroom kayıt ve fotoğraf ücretsiz ilk işinden kesiyolar.Arka sokaklara çağırdılardı gitmedim sonra Muhteşem yüzyıl köseme deneme çekimlerine falan gittiydim :) bi çoğu figüran ajansı sağlam ajans bulması lazım

Aynen hocam dediğin gibi, işte bu ajans konusunda yardımcı olabilecek misin?

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
Toplam Hit: 3936 Toplam Mesaj: 26
reklam firma mankenlik cast ajans