Oyun(İstek)
-
Max payne 3
Metro Last Light
Bio shock infinite(özellikle bu)
Grid 2
bu oyunları torrent olarak verebilecek var mı?
Not: ben buldum ama bulduklarımın hızı anca 1.4kb.
-
zamunda.net den kat.ph dan bakabılırsın hocam.
-
Hepsini blackbox indirirsen hepsi sorunsuz blackboxta grid 2 hariç blackbox sürümünü bitirdim hepsinin grid 2 yarım kaldı :D
-
dyrnade bunu yazdı
Hepsini blackbox indirirsen hepsi sorunsuz blackboxta grid 2 hariç blackbox sürümünü bitirdim hepsinin grid 2 yarım kaldı :D
sağol hocam bunu öğrendiğim iyi oldu.
-
metroyu indirme dayı dün indirdim oynadım amk çok karışık ingilizce konuşma çok fazla
yani ingilizcen iyiyse indir oyna anca öyle değer.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
metroyu indirme dayı dün indirdim oynadım amk çok karışık ingilizce konuşma çok fazla
hocam ben indirmiştim zaten bilgisayara format attım tekrar indirmek istiyorum onu
-
c0nverse bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
hocam ben indirmiştim zaten bilgisayara format attım tekrar indirmek istiyorum onu
zar zor buldum bende dün torrentini de sildim, du bi bakayım bulursam haber ederim.
-
www.torrentz.eu buyur hocam
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıc0nverse bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
zar zor buldum bende dün torrentini de sildim, du bi bakayım bulursam haber ederim.
metro yu indirdim diğerlerin bulabilirsen daha iyi olur
-
c0nverse bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıc0nverse bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
metro yu indirdim diğerlerin bulabilirsen daha iyi olur
şurdan da max payne 3 yada diğerlerine bak hocam madem.
-
torrentz yasaklı, k tunnel den girmeye çalışınca sayfa takılı kalıyo acaba sorun bende mi yoksa genel mi böyle