folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oyunu Kullanmayana 19 YTL Ceza!

Oyunu Kullanmayana 19 YTL Ceza!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek
    çok gereksiz ve yanlış bir uygulama bu yüzden protesto amaçlı olarak referanduma katılmıycam.

boş tenekeden çok ses çıkar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    bende kıullanmıycam gelsin ler istesinler vereyim typ e 19 ytl

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    coolalper bunu yazdı:
    -----------------------------
    a.q neden 20 değilde 19 ytl? ne mantıktır anlamadım
    bu bir pazarlama yöntemidir :D

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    mekanımız belli gelip alsınlar. 1 kuruş bile alamazlar. *mcıklar onların oyunlara alet olmicaz..Şerefsizler vatan hainleri. Onlarn imzaladıkları hiçbişiy halkı ilgilendirmez.Halk kendi yasasasını kendisi yazar...(450 milyar dolar borcuda ödemiycez. Gelip alsınlar.  Bağımlı 1 ömür yaşamaktansa, Bağımsız 1 gün yaşamayı tercih ederim! )

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende oy kullanmamayı düşünüyordum ama Arkadaşlar LÜTFEN gidin oy kullanın...

Fanatik ileri zekalı Akpliler kesin giderler oy kullanmaya o yüzden gidip HAYIR oyu kullanın...

Her istediklerini yapabileceklerini sanıyorlar..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    20 ytl vereyim kafa sikmesinler amk... zaten aldığım her litre benzinde ve her paket sigarada alınan aşırı vergileer yüzünden en güzel şekilde kulaklarını çınlatıyorum :D :D

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:

Bende oy kullanmamayı düşünüyordum ama Arkadaşlar LÜTFEN gidin oy kullanın...

Fanatik ileri zekalı Akpliler kesin giderler oy kullanmaya o yüzden gidip HAYIR oyu kullanın...

Her istediklerini yapabileceklerini sanıyorlar..

Ozaman onların sistemlerini,yasalarını,partilerini ciddiye almış oluruz ve onların oyunlarına alet olmuş oluruz.Hayır demek onların yararına olur.(gerçi herkez akp li star kanalındaki  fettuhlah  kılıklı hocayı dinlemeyen adam kalmadı yaw! )   Bunları protesto etmenin en iyi yolu. O sandığa gitmemektir. 1 milyon insan yarın gitmesse o sandığa. O 1milyon insanın bu adamları ciddi almadığı!  Sistemlerini yok saydığı!  Gelin lan  diyebilecek hakiki duruşu göstermesidir. 

Arkadaşlar kimse gitmesin o sandığa. Onlara kim olduğumuzu gosterelim! Onlara bu kurdukları yalan düzeni yok saydığımızı belirtelim! 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    bildigim kadarıyla 301. maddenin kaldırılmasına iliskin madde de yer alıyor bu oylamanın icinde bu sebepten gidip HAYIR diyecem bence gidin ve maddeleri bi okuyun.. sonradan neden kullanmadık demeyesiniz arkadaslar..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Newyork
    Newyork's avatar
    Erkek

SecimLerde öyle dediler kullanmadim 1 bok olmadi gine kullanmiycam a.q için yoksa kalk okula git eve geLsinler basiyim :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Oha! 3 günlük yömyem nan... Nereden kullanacağımız yere bakıcaz?
Toplam Hit: 3817 Toplam Mesaj: 32