Oyunu Kullanmayana 19 YTL Ceza!
-
çok gereksiz ve yanlış bir uygulama bu yüzden protesto amaçlı olarak referanduma katılmıycam.
-
bende kıullanmıycam gelsin ler istesinler vereyim typ e 19 ytl
-
coolalper bunu yazdı:
-----------------------------
a.q neden 20 değilde 19 ytl? ne mantıktır anlamadım
-----------------------------
bu bir pazarlama yöntemidir :D -
mekanımız belli gelip alsınlar. 1 kuruş bile alamazlar. *mcıklar onların oyunlara alet olmicaz..Şerefsizler vatan hainleri. Onlarn imzaladıkları hiçbişiy halkı ilgilendirmez.Halk kendi yasasasını kendisi yazar...(450 milyar dolar borcuda ödemiycez. Gelip alsınlar. Bağımlı 1 ömür yaşamaktansa, Bağımsız 1 gün yaşamayı tercih ederim! )
-
Bende oy kullanmamayı düşünüyordum ama Arkadaşlar LÜTFEN gidin oy kullanın...
Fanatik ileri zekalı Akpliler kesin giderler oy kullanmaya o yüzden gidip HAYIR oyu kullanın...
Her istediklerini yapabileceklerini sanıyorlar..
-
20 ytl vereyim kafa sikmesinler amk... zaten aldığım her litre benzinde ve her paket sigarada alınan aşırı vergileer yüzünden en güzel şekilde kulaklarını çınlatıyorum :D :D
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------Bende oy kullanmamayı düşünüyordum ama Arkadaşlar LÜTFEN gidin oy kullanın...
Fanatik ileri zekalı Akpliler kesin giderler oy kullanmaya o yüzden gidip HAYIR oyu kullanın...
Her istediklerini yapabileceklerini sanıyorlar..
-----------------------------Ozaman onların sistemlerini,yasalarını,partilerini ciddiye almış oluruz ve onların oyunlarına alet olmuş oluruz.Hayır demek onların yararına olur.(gerçi herkez akp li star kanalındaki fettuhlah kılıklı hocayı dinlemeyen adam kalmadı yaw! ) Bunları protesto etmenin en iyi yolu. O sandığa gitmemektir. 1 milyon insan yarın gitmesse o sandığa. O 1milyon insanın bu adamları ciddi almadığı! Sistemlerini yok saydığı! Gelin lan diyebilecek hakiki duruşu göstermesidir.
Arkadaşlar kimse gitmesin o sandığa. Onlara kim olduğumuzu gosterelim! Onlara bu kurdukları yalan düzeni yok saydığımızı belirtelim!
-
bildigim kadarıyla 301. maddenin kaldırılmasına iliskin madde de yer alıyor bu oylamanın icinde bu sebepten gidip HAYIR diyecem bence gidin ve maddeleri bi okuyun.. sonradan neden kullanmadık demeyesiniz arkadaslar..
-
SecimLerde öyle dediler kullanmadim 1 bok olmadi gine kullanmiycam a.q için yoksa kalk okula git eve geLsinler basiyim :D
-
Oha! 3 günlük yömyem nan... Nereden kullanacağımız yere bakıcaz?