Özel / Gizli Noyu / Yakalamak
-
Çok eskiden beni arayanı bil olayı vardı Turkcell ve Telsim de internet işlemlerinden ayarlıyordun
sana e-mail ile kimin aradığını filan gönderiyorlardı tel kapalıyken so
peş peşe arayan gizli No varsa telefonu kapatıyorduk
Sonra şu numara sizi aradı diye mail geliyordu gelen mailde gizli No diye değil normal No yazıyordu oradan çözüyorduk.
Şimdi arayanı bil servisleri nasıl bilgi veriyor bilmiyorum
-
angelofhope bunu yazdıC-force bunu yazdı
hocam şöyle bir şey yaparmısın ;
telini sabit tele yönlendirip denesene
yada cep teli sabit tele yönlendirip sucu ve tüpçülerin kullandığı sipariş aldığı bir program vardı ondada çıkabilir ?
fax modemden bahsediyorsun hocam.
ben zamanında denedim onu çıkmıyor maalesef...
hayır fax değil hocam sipariş aldıkları bir program vardı adı aklıma gelmiyor bilgisayara bağlanan bir aparatı v.s vardı sabit teli kim arıyorsa ekranda gösteriyordu
-
C-force bunu yazdıangelofhope bunu yazdıC-force bunu yazdı
yada cep teli sabit tele yönlendirip sucu ve tüpçülerin kullandığı sipariş aldığı bir program vardı ondada çıkabilir ?
hayır fax değil hocam sipariş aldıkları bir program vardı adı aklıma gelmiyor bilgisayara bağlanan bir aparatı v.s vardı sabit teli kim arıyorsa ekranda gösteriyordu
caller id cihazı mı hocam ?
-
cache bunu yazdıC-force bunu yazdıangelofhope bunu yazdıC-force bunu yazdı
evet aynen öyle hocam
-
C-force bunu yazdıcache bunu yazdıC-force bunu yazdıangelofhope bunu yazdıC-force bunu yazdı
evet aynen öyle hocam
harici fax modem olarak da geçiyor aynı cihaz.
denedim olmuyor.
-
numarayı gizliye kapatmak bi işe yaramıyo..
benim numaram kapalı ve arandım gizli nodan..
sapıkmıydı değildi eskilerden biriydi. sorduğumda program olduğunu söyledi.. üstüne düşmedim.
-
-
Polis merkezlerindeki telefonlar belki çözebilir bu işi. Yani büyük şehirdekileri demiyorum. Küçük bölgelerde karakolların genelde o bölgeye ait sabit numaralarıda oluyor. Belki merkezdeki sabit telefona yönlendirme o an telefon numarasını gösterebilir..
-
a) savcılıga verip dava açarsın süreç işler adama ulasırsın
b) servis saglayıcılardan çok taşaklı birilerini bulur ögrenirsin
bunların ikisinide yapamayacaksan
sosyal mühendislik dışında bir seçenek yok gibi, telefonunu telesekretere yönlendir, telesekretere kendi sesinle yada iç gıcıklayan bi hatunun sesiyle not bırak www.(vesaire).com dan yeni numaramıza ulaşabilirsiniz diye, bu siteye girenlere bi tane pop up vs aç cazip bi siteye yönlendir buradan kazancın ip numarası olur en azından bu başlangıçtır, site içerigine hediye kazandın yada çok cazip iletişim bilgilerini bırakabilecegi eskort bilgilerini yazabilirsin bundan sonrası senin hayal gücünle sınırlı biraz zaman ve emek ve dizayn lazım,
-
benim de gizli numaraya epeydir kapalı ama arkadaşları arayıp hep şaka yapıyolar açasım geliyo eğlenceli olabiliyo :D