folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Özel Güvenlik Görevlisini Şikayet Edebileceğimiz Kurum Ve Kuruluşlar Hangileri ?

Özel Güvenlik Görevlisini Şikayet Edebileceğimiz Kurum Ve Kuruluşlar Hangileri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bugun çalıştığım iş merkezine gece saat 12 den sonra motorumla girmek istediğimde güvenlik görevlisi izin vermedi.Normalde güvenlik merkezimde kayıtım ve 24 saat giriş iznim var.Ama adam tutturdu yasak da yasak diye.Normalde telsizle anons geçip kimlik kontrolü yaptıgında beni içeri alması lazım ama almadı.Güvenlik merkezini arayıp kontrol etmesini iznim olduğunu söyledim ama aramadı.İsmini soyismini istedim şikayet için vermedi.Aksine birde hiç hoş olmayan saygı sınırlarını aşan laubali şekilde cevaplar verdi.Yok sen kimsin efendim şudur budur v.s Neyse bıraktım motoru gittim güvenlik merkezine içeri giriş yaptım sözlü şikayet ettim ama tabiki adamlar kendi arkadaşlarını koruyacak.Yok sinirldiir şöyledir böyledir cart curt edip geçiştirdiler.

Bu adamı gerekli yerlere şikayet etmek istiyorum.Önerileriniz

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

iş merkezinde kooparatif yönetim v.s ne var sa ona şikayet edeceksin

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Bugun çalıştığım iş merkezine gece saat 12 den sonra motorumla girmek istediğimde güvenlik görevlisi izin vermedi.Normalde güvenlik merkezimde kayıtım ve 24 saat giriş iznim var.Ama adam tutturdu yasak da yasak diye.Normalde telsizle anons geçip kimlik kontrolü yaptıgında beni içeri alması lazım ama almadı.Güvenlik merkezini arayıp kontrol etmesini iznim olduğunu söyledim ama aramadı.İsmini soyismini istedim şikayet için vermedi.Aksine birde hiç hoş olmayan saygı sınırlarını aşan laubali şekilde cevaplar verdi.Yok sen kimsin efendim şudur budur v.s Neyse bıraktım motoru gittim güvenlik merkezine içeri giriş yaptım sözlü şikayet ettim ama tabiki adamlar kendi arkadaşlarını koruyacak.Yok sinirldiir şöyledir böyledir cart curt edip geçiştirdiler.

Güvenlik şirketini dava etmelisiniz; maddi manevi tazminat davası açmalısınız, şirket kendini aklamak isteyerek personelini suçlayacaktır.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kendi bağlı olduğu güvenlik şirketine şikayet et sözleşmeli oldukları için dikkate alırlar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:

iş merkezinde kooparatif yönetim v.s ne var sa ona şikayet edeceksin

Pek yardımcı olacaklarını sanmıyorum.Harici bir kurum yada kuruluşa şikayet etmem gerekecek

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

o zaman savcılıga suç duyurusunda bulun gece işyerime giremedim hakarete ugradim v.s

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

hocam iş sende biter.Cazgırlık yapıp ortalığı karıştırırsan onlarda o güvenliğin ağzına eder.

He diyorsanki vaktim bol uzun vadede uğraşırım arkadaşın dediği gibi güvenlik şirketini dava edeceksin onlarda adama yüklenecek 

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

adam hangi güvenlik şirketine bağlı ise onu öğren hocam oraya şikayet et affetme 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ya normalde ben çok sakin bir insanımdır.Kimseyle sorun yaşamak istemem.Yapacağı tek şey merkezi arayıp onay almak ve kimliğime bakmak.Ama adamın yaptıgına bak sen.Uğğraşacağım hiç affetmeyeceğim ders olsun adama

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Oskar bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

Güvenlik şirketini dava etmelisiniz; maddi manevi tazminat davası açmalısınız, şirket kendini aklamak isteyerek personelini suçlayacaktır.

Bu devirde mahkemedir ıvırdır zıvırdır kimse yapmıyor hocam. Bi ton iş; kim uğraşacak diyor. Adalet çökmüş bu ülkede..

"Adalet Mülkün Temelidir"... :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

aslında başlığı görünce adamın ekmeğiyle oynama, para zor kazanılıyor demeye girdim ama okuyunca hak verdim sana.

hem kendi şirketine hem de iş merkezinin ilgili bölümüne şikayet et. sadece birine şikayet etsen kurtulma şansı var. ayrıntılı anlat olayı.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 5130 Toplam Mesaj: 21