Özel Halk Otobüsünde Aylık Akbil Geçiyormu ?
-
Metro aktarması 0.22 krş. Çiçek çiçek :)
-
PanxeR bunu yazdı
istanbulda olanlar günlük işe - okula git gel kaç para harcıonuz ? 10 tl yi geçen varmı ?
Aylik akbil kullanmazsam ogrenci akbilinde .
ayni gun hem ise hem okula gittigimi varsayalim.
8.80 tl sadece iett ye veriyorum
İşe giderken de 1.65+1.65 =3.3 tl minubus var ayni zamanda .
Bide okula en kisa yoldan gittigimde boyle ekstra vapur tramvay falan yaparsan iyice cosuyo :)
ama tabi aylik yukluyorum 200 kontor oda yetiyor.
-
Ücretsiz ulaşım candır. Bazen canım sıkılınca Eminönü'nde balık yiyordum. Atla Karfurdan metroya, hooooooop Kadıköy, ordan da vapurla Eminönü. Sonra Eminönü'nden atla otobüse Taksim'e doğru uzan. Bir kahve molası ver sonra gerisin geri Anadolu yakasına.
Hoş ben bunu İzmir'de de yapabiliyorum. Başbakanlığın verdiği Engelli kimlik kartını Kartlar Şube Müdürlüğüne götürüp 10 TL filan veriyorsun. Sonra canın nereye gitmek isterse...
-
Yalnız unutulan bir nokta şu ki Çatalca da resmi İETT otobüsleri henüz pilot uygulamadalar. Onlar da Öğrenci 2.00 Tam 3.25 Lira gibi birşey alıyordu. Bu pilot denilen otobüslerde evet geçmek zorunda ama ben sanmıyorum ki o dolmuş mantığıyla çalışan halk otobüslerinde geçsin.
Atlanılan nokta da bahsettiğim otobüslerin hat numaralarının aynı olması. Eğer iett ye danışılacaksa mutlaka belediyenin koyduğu ve günde sadece 3 sefer yapan pilot otobüsler değil diğer muavinle çalışan halk otobüslerinde aylık akbilin geçip geçmediği sorulmalı.
erick tarafından 16/Oca/15 13:37 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
istanbulda olanlar günlük işe - okula git gel kaç para harcıonuz ? 10 tl yi geçen varmı ?
5 lira falan gidiyor benimki.
-
cuneyd bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
arabamla gidip geliyom haftalık 70 TL
-
THT2005 bunu yazdıcuneyd bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
arabamla gidip geliyom haftalık 70 TL
2.00 Çatalca-Beylikdüzü
1.10 Beylikdüzü- Bahçelievler(Metrobüs)
Edit: 3.10x2 = 6.20 günlük gidş geliş
GodKlaus tarafından 16/Oca/15 20:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Silivri otobuslerinde direk kartı basmayın. İett hariç. gideceğiniz yere göre muavin kartı basıyor. Farklı ucretlendirmeleri var o yüzden. Eğer kart var demezseniz adam nakit istiyor siz kart verin ki vergisi de otomatik gitsin. Amk bir seferde 200 kişi rahat biniyor kart basan 50 kişi yok. Hep nakit kaydı yok vergisi olmayan temiz para. CCinnahhhhh.