Özel Harekatçılar Yarın G.Doğu’Ya Gidiyor (Video)
-
Bu ülkede hala teröröün bitirilmesi istendiğini sanan inasnlar var mı ya, yazık valla :D
-
başlarına osman pamukoğlu gibi adamlar lazım
-
askrerin emrine verirlerse yine ortalık karışır
güneydoğuda hep emir komuta yüzünden askerle birbirine girdi özelm harekatçılar..
kendileri başına buyruktur kendi amirinden başka kimseden emir almazlar..
Tek kelimeyle pkk yar... yedi :)))
-
bi şey olmayacak görürsünüz...kuş vurdu diye hapisi girecekler barış karşıtı diye ;)
-
bu videodaki herif norvecli gazeteciymiş.Bu aq avrupası biz haklıda olsak millete hep yalan yanlıs haberlerle bizi karalıyor.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
bi şey olmayacak görürsünüz...kuş vurdu diye hapisi girecekler barış karşıtı diye ;)
-----------------------------hiç bişi olmaz merak etme onların vurdukları basında çıkmaz :) Geçen sene mi ondan önceki senemi bi yakınım var özel harikatçı adamı kelgire çevirmiş videosu vardı genkiye göndermiştim :)
özel harekatçılar dağda yaşar güncelerce aylarca dağda kalabilir bütün yeme içme ihtiyaçlarını doğal ortamdan kendileri karşılayabilir. psikopatlardır. attıklarını vururlar ben bunlara şahit oldum 75 metreden tabanca ile aynı delikten :) poligonda bu adamlara engfel çıkarmasınlar yeterki siker atarlar
dediğim gibi askerin emrine vermeyecekler bunları verirlerse normal erden farkı olmmaz
-
ö.h. pisikopattır bizim bi müşteri vardı iyice sıyırmıştı
adam dağda 1 ay çamurlu su içip bulduğumuz kurbağayı böceği Allah ne verdiyse direk yiyoruz diyordu
adam tak sesinden uyuz oluyordu sürekli şüpheli olarak sağa sola bakıyordu
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
ö.h. pisikopattır bizim bi müşteri vardı iyice sıyırmıştı
adam dağda 1 ay çamurlu su içip bulduğumuz kurbağayı böceği Allah ne verdiyse direk yiyoruz diyordu
adam tak sesinden uyuz oluyordu sürekli şüpheli olarak sağa sola bakıyordu
-----------------------------veyso güldüm sayende baya :D
-
açıkta bişi mi gördün metin ? :|
-
terör böyle bitmezki. -.-