Özel Kuvvetler Komutanlıkları Arasında Ki Yarışmadan Ufak Kesit...
-
way a.q gaza geldim bi an
-
blmrt bunu yazdı
bundan izmir yenifoça da var bizde komando egitiminden geçtik çok zor.. ama bu videoda bide çukur olması lazım o sanırım yok .biz bide çukura atlayıp geri çıkıyorduk. bizde sanırım 7 dk filandı tam emin degilim.
Çukur var 4. yolda insanlardan dolayı pek gözükmüyor.
Tek kişi yaptıgımızda 5 dakika sınırdı.
Bunlar aşmış ilk merdivenler bizde demirdi yanlarına tutunup kayarak iniyorduk, bunlar tepeden atlıyor, -
özel kuvvetlerde askerlik yapmıştım o günler geldi aklıma gelip dururlardı üzgün üzgün elenip giderdi ağlamaklı ağlamaklı çoğu :)
-
Helal olsun bizmkilere :)
-
arkadaşlar bu video dakiler özel kuvvetler değil :) Dünya ordu milli takımları askeri pentatlon yarışması finalinde dünya rekorunun kırıldığı yarışma. nerden biliyosun derseniz takım antrenörü Öğ.Albay Osman FESCİ ve yarışmacılardan birisi Öğ.Bnb. Bülent DEMİRBİLEK ben harp okulunda okurken dersime girdiler. Az dayaklarını yemedik ve tabi onlarda bizim küfürleri az yemedi ama geçti işte zaman :)
qoqo tarafından 29/Eyl/12 19:51 tarihinde düzenlenmiştir
Bu arada bu parkurdan bizde sınav olurduk. Tabi bu kadar iyi değildik ama bizim geçme süremiz en son 4 dk falandı. Onun ne kadar altında geçersen ona göre not alırdık. :) -
arap adamı yakalayınca kayacak sandım ama normal kaymak bildiğin kayma işte.
-
qoqo bunu yazdı
arkadaşlar bu video dakiler özel kuvvetler değil :) Dünya ordu milli takımları askeri pentatlon yarışması finalinde dünya rekorunun kırıldığı yarışma. nerden biliyosun derseniz takım antrenörü Öğ.Albay Osman FESCİ ve yarışmacılardan birisi Öğ.Bnb. Bülent DEMİRBİLEK ben harp okulunda okurken dersime girdiler. Az dayaklarını yemedik ve tabi onlarda bizim küfürleri az yemedi ama geçti işte zaman :)
Bu arada bu parkurdan bizde sınav olurduk. Tabi bu kadar iyi değildik ama bizim geçme süremiz en son 4 dk falandı. Onun ne kadar altında geçersen ona göre not alırdık. :)Dediğin doğru olabilir müdür, yalan söylüyon demiyom. Öyle bir anlam çıkmasın sakın ;) Ben videoyu ilk 2010'dan önce izlemiştim. 4 madalyalı bir yüzbaşının evinde izlemiştim hatta, o da bana bunun ''özel kuvvetler arasında ki olimpiyatlardan'' demişti. Youtube'da görünce mazi depreşti paylaşayım dedim...
-
askerde komando eğitimi alan herkes petlantonda bu eğitimi alıyor. bizde kendi aramızda yarışma yapardık foçada takım olarak. sanırım geçen senelerde ölüm vakası olduğu için petlantonun aşağısındaki iple tırmanmayı yasaklamışlar.
gerçekten çok zor nefes nefese kalıyor ve kalbin durma noktasına geldiğini anlıyor insan...hani dayak atsalar daha iyiama ekip olarak saçma geldi bana. tek tek yarışılır
kaygusuz tarafından 30/Eyl/12 01:39 tarihinde düzenlenmiştir -
HannibALgan bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Bu arada bu parkurdan bizde sınav olurduk. Tabi bu kadar iyi değildik ama bizim geçme süremiz en son 4 dk falandı. Onun ne kadar altında geçersen ona göre not alırdık. :)Dediğin doğru olabilir müdür, yalan söylüyon demiyom. Öyle bir anlam çıkmasın sakın ;) Ben videoyu ilk 2010'dan önce izlemiştim. 4 madalyalı bir yüzbaşının evinde izlemiştim hatta, o da bana bunun ''özel kuvvetler arasında ki olimpiyatlardan'' demişti. Youtube'da görünce mazi depreşti paylaşayım dedim...
Yok hocam sana anlatan sallamış biraz :D Bu yarışma da Kara Harp Okulu eski engelli parkur alanında yapılmış bir yarışma. :) Biz bu video yu en az 30 kere izlemişizdir heralde :D Hatta videonun sonunda takımca birleştiklerinde oradaki gelen beyaz eşofmanlı adam bahsettiğim Osman FESCİ :) Kendisi de beden eğitimi öğretmenidir :)
-
o duvarı leopar gibi estetik bi şekilde ayakları deymeden atlamak bi marifettir amk. helal olsun.