Özel Mesajla Premium İstemeyin.
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Acc verdin diye , milletin iletişimi devam ettirmesini istemen çok saçma.
İşi düşünce yazıp birdaha haber alınmayan tiplere uyuz olurum. İşleri düşünce gelmesinler aLman haklı ;) -
çıkar ilişkisi çok bu dünyada
-
Haklisin dostum..
Bi tanidiklarina ver premium felan.. yeter :)
-
Smirnoff bunu yazdı:
----------------------------- -
Helyum bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------oldu ben bir konu açim birşey sorim adamın ilgi alanı olduğu halde cevap gelmesin ama adam bende pre istesin bende veriyim (!)
-
aLman bunu yazdı:
Günde onlarca mesaj gelior arkadasım , kardeşim , hocam pre varmı diye. yolladıktan sonra adamlardan bir daha ne selam var ne sabah. bir işim düstüğünde forumdaki konuma mesaj atan yok. Tanıdıklarım dışında artık kimseye premium , Crack hakkında bilgi , Cookies verilmiyecektir.
-----------------------------haklısın hocam katılmamak elde değil...
-
:} olur böyle şeyler amaç paylaşımsa şayet özelden değil genelden yapılır özellden isteyenler zaten maldır :}
-
tamam
-
pre dağıtmama ramen bana bile okadar pre istekleri geliyo seni düşünemiyorum bile :D
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------aslında deil bu sadece pre ile ilgili deil bence yani düşün sürekli buluştuğun bi arkadaşının cebinde para olduğunu bildiği heralde her seferinde hesabı senin ödemen sana batarsa we sen kendince haklı olduğuna inanırsan o zman alman da haklı olur konu pre werip wermemek deil bence konu sadece adamın ihtiyaç anında uğraması