Özel Plaka

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

trafik tescil şube müdürünün insiyatifinde istediği fiyata satar :) tabi bunu kendi almıyo gidip bağış makbuzu getiriyorsun he varsa bi dayın istediğin plakayı normal plaka parası ile alırsın benim arkadaş aldı amcası polis müfettişi adı enes di ens 001 aldı mesela :)

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    tR0jaN bunu yazdı

"ALY" plakanın fiyatını öğrendim 3 bin TL. Çok para istiyor ibneler

alma zaten hocam istanbulda aly i bilinen bir arkadaş birçok aracında kullanıyor seni o zannederler başına bela alırsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek

Aly Plakasini istanbulda ALi ÇAPAN kullaniyor dr.gürbüz Çapan oğlu on numara bi adam çok sevdigim saydı duydugum degerli bir insan ve   porsche Bently mercedes gibi araçlarina takiyor en son bombasi ise 1500 Hp özel motor üretim olan porsche 911  plakasi 34 ALY 80

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    can498 bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    can498 bunu yazdı

Antalya'da 07 CAN plaka sordum 3500tl'den başlıyor dedi. Neye göre ve nasıl fiyatlandırıyorlar anlamıyorum. Ve bir kez daha devletin rüşvetçi bir yapıda olduğunun kanıtıdır.

Hocam rüşvetle ne alakası var. Normalde plakalar sıra ile verilir. Eski boşa çıkmış plakalardan da sırf milletin gönlü olsun diye seçme hakkı tanıyor trafik şubeler ama buna da mecbur değiller ! Dosyaları verirler incelersin, beğenirsen eski plaka alırsın, beğenmezsen sıradakini direk verirler. Özel plaka işi ise, bağış yapman isteniyor. Yani Emniyet Teşkilatına "makbuz" karşılığında bağış yapıyorsun ve istediğin plaka boşta ise yada sırası halen gelmemiş ise verebiliyorlar. 

Bu plakaların para etmesinin sebebi emniyet değil, biz vatandaşlardır. Altı üstü bir plaka. Neden anlam yüklemeye çalışıyorsunuz ? Cep Telefon numaraları da ona keza.. 

ancak farkındaysanız gene devlet bu özel plakaya 3500tl gibi bir ücret biçebiliyor. " gönlünden ne koparsa " demiyor. benim için bu para çok büyük bir para. Parayı veren düdüğü çalar diyor. eğer ki rüşvetçi yapısı yok ise hiç vermemeli. hiçbir kimse özel plaka almamı. Hak ve Eşitlik adına çok yanlış bir uygulama olduğunu düşünmekteyim.

iyi de senin istediğin şekilde bir plaka alman "keyif" işi. aynı plakayı senin gibi binlerce kişi isterse trafik ne yapacak ? talebe göre fiyat belirliyor o da. fb 1907 yada gs 1905, bjk 1903 gibi bir plakan olsa maddi değeri mutlu etmez mi seni ? arz talep meselesi hocam. kendilerince bir düzen kurmuşlar. Yanlış olduğu söylenemez, sonuçta kimsenin cebine girmiyor o para

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Bu konuda ciddi ilgilenenlere yardımcı olabilirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeZzZ
    DeZzZ's avatar
    Erkek

hocam şöyle örnek vereyim 1buçuk ay önce istanbuldan bi araç aldık anneme ve annemin kullandığı her aracın plakasını özel olarak almışızdır ve 59 AY şeklinde olur. emniyete gittik plaka değişikliği için 59 KA serisi verebiliyoruz onun dışında istediğiniz olursa emniyet müdürlüğüne yardım parası yatırıyorsunuz dediler. tamam dedik halk bankasında bi hesap numarası veriyorlar emniyet müdürlüğü adına oraya yatırıyorsun 200tl yatırmıştık. bu dediklerim tekirdağ için gecerlidir. ayrıca eskişehir içinde illa bi tanıdığa gerek yok burada da o işi cok yaptık sonuç olarak özel istiyorsan belli miktarı gözden cıkarcan yada orada ki görevli insana yardımda bulunacaksın

düşündüğümüz her şeyin olabilitesi vardır.
Toplam Hit: 2676 Toplam Mesaj: 17