Özel Sektörde Çalışıp Memur Eşi Olan Aile Kuramıcak ...
-
hocam başlığı öyle bir atmışsın ki.. ben de sandım devlet engellemelerine karşıyor.. olay tayin hakkı ile ilgiliymiş.. bilmiyorum sebepleri şartları nedir, bu şey çok suistimale açık bir şey gibi duruyor.
-
Keyr00t bunu yazdı
lan zaten babası vermiyor şimdide devlet çıktı başımıza
+11111111111111111
-
şubat atamaları için mi geçerli olacak acaba, çünkü hocalar o kadar atıp tuttular verilen hak geri alınamaz diye kanun çıkmamış daha taslakmış daha
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Çalışan bir bayan demek, evde erkeğin sözünün geçmesinin % 50 ye düşmesi demek bence iyice düşünün,
Parasi olunca baska olmayinca baska dusunecek kadinla evlendiysen zaten evlilik yalan olmustur.bu kafadan cikman lazim.
-
Ekerci bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Çalışan bir bayan demek, evde erkeğin sözünün geçmesinin % 50 ye düşmesi demek bence iyice düşünün,
Parasi olunca baska olmayinca baska dusunecek kadinla evlendiysen zaten evlilik yalan olmustur.bu kafadan cikman lazim.
İlk başta öyle düşünmüyor da para eline geçmeye başlauınca işler değişiyor
para bozuyor , erkeği de , kadını da :))
olay bence yerini beğenmeyen memurların eş durumundan faydalanarak yer değiştirmesi ,
devlette baktı yerini beğenmeyen memurlar yüzünder yer değiştirmeler arttı, çalışma düzeni sürekli bozuluyor ,olayı zorlaştırdı ..
Bizim millet fazla uyanık olduğu için buna da bi çözüm bulur :))
-
guya aile kurmaya evlenye destek oluyolar bir suru insan var ayri coluk cocuklu
-
hacılar özür dilerim ben birşey anlamadım konudan biri açıklayabilirmi ?
şimde benim 3 yıl sigortam yatmazsa evlenemiyormusum ?
-
zalimadam bunu yazdı
hacılar özür dilerim ben birşey anlamadım konudan biri açıklayabilirmi ?
şimde benim 3 yıl sigortam yatmazsa evlenemiyormusum ?
:D murid konuyu öyle gostermıs ama olay şu "
Öğretmen, eşi memursa 1, özeldeyse 3 yıl sonra nakil isteyecek"
-
millet tayin alabilmek için sahte evlilik yapıyordu, desenize 1 yıllık memurlar iyice değerlenir :)
-
herşey zorlaştı artık..