Özel Sektörde Geleceği Olan Güzel İş Önerileri..
-
Telekinesis bunu yazdı
Hocalar önü açık dedimde ben ticaret falan düşünmüyorum Allahın izniyle 1 yıl sonra memur olucam zaten. Ancak bu süreçte gerçekten değer, güzel bir iş arıyorum.
Biryıl sonra memur olacaksan boşver özel sektörü, kendine yatırım yap.
İngilizceye çalış; YDS'den iyi bir puan aldın mı maaşına ufakta olsa bir katkısı olur.
Halk eğitimin kurslarına katıl.Bu süreçte para lazım olduğu için iş bakıyorsan o başka...
-
telekom bunu yazdıTelekinesis bunu yazdı
Hocalar önü açık dedimde ben ticaret falan düşünmüyorum Allahın izniyle 1 yıl sonra memur olucam zaten. Ancak bu süreçte gerçekten değer, güzel bir iş arıyorum.
Biryıl sonra memur olacaksan boşver özel sektörü, kendine yatırım yap.
İngilizceye çalış; YDS'den iyi bir puan aldın mı maaşına ufakta olsa bir katkısı olur.
Halk eğitimin kurslarına katıl.Bu süreçte para lazım olduğu için iş bakıyorsan o başka...
İleriye dönük birikim yapmak istiyorum hocam, hiç olmazsa boşta durmayalım. İcra işini kovalıyorum inşallah olurda hiç başka işe bulaşmam.
-
feel_me bunu yazdızigana bunu yazdı
ne yapın ne edin pilotaj kursuna gidip pilot olun. muazzam bir geleceği var. biraz pahalı ama değer.
böyle düşünüp evini satıp kredi çekip bu işe giren kaç tane işsiz lisanslı pilot var biliyo musun?
Size tavsiyem pilotların kanser riskinin ne kadar yüksek olduğunu da bir araştırın..
-
emlak sektorunu arastrabilirsin.Madem memur olacaksin etrafnda parali insan cok olacaktr onlari degerlendirebilirsn