Özel Üniversite
-
Seni istersen yurt dışına alalım dostum :D
-
otur adam gibi çalış devlet üniversitesine gir. 150 yıl yapacagın mesleğin kendi emeğin olsun. babanın parası değil.
-
barajı aştığın takdirde koç,sabancı,bilkent dışındaki özel üniversitelerin hukuk dışındaki burssuz bölümlerine rahatlıkla girersin.
-
-
Oldu, rektör akşam gelsin bir de s*k bari para veriyorum diye
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
sabancı koç bilkent ve buna benzerler diğer özel üniversitelere göre fiyatı yüksek üniversitelerden
senelik 30.000 civarındadır bunlar diğer tıfıl özel üniler biraz daha ucuzdur 18-22,5 fln
karşılayabiliyorsan sabancıya git derim 1 sene yurt dışında okursun abdde fln güzel oluyor
-----------------------------ewet bahcesehir son sene ortalaman güzel olursa yurt dısına gönderiyomus bizim okuldada war öle bişiler
-
ben okan üniversitesinde tam burslu okuyorum zamanında puanım devlete de yetiyrodu sırf bölüm ingilizce diye özeli seçtim, aklın varsa adam akıllı çalış devlete gir derim...
-
ya hocam konuyu bölüyorumda mesela üniversite 1. sınıftayız puanımız düşmesine rağmen tekrar sınava girdik yine farklı bir üniversitede aynı bölümü seçtik gittiğimiz yerde sıfırdanmı başlıyoruz yoksa 2. sınıftanmı devam ediyoruz ?
-
dersimlihacker bunu yazdı:
ya hocam konuyu bölüyorumda mesela üniversite 1. sınıftayız puanımız düşmesine rağmen tekrar sınava girdik yine farklı bir üniversitede aynı bölümü seçtik gittiğimiz yerde sıfırdanmı başlıyoruz yoksa 2. sınıftanmı devam ediyoruz ?
-----------------------------dediğin şekilde sıfırdan başlarsın yada devam ettiğin üniversitede derslerini çok iyi tutarak geçiş yapmayı denersin.
-
HyKo bunu yazdı:
otur adam gibi çalış devlet üniversitesine gir. 150 yıl yapacagın mesleğin kendi emeğin olsun. babanın parası değil.
-----------------------------hangi bölümde okuyorsun